Ž.A. | 5. 8. 2022, 10:31

Marko Vozelj povsem iskreno o odnosu s hčerkama: "Ko pridejo najstniška leta ..."

Sašo Radej

Verjetno ga poznate kot člana skupine Čuki, pred nekaj časa pa je Marko Vozelj stopil na samostojno glasbeno pot. Ob strani mu vedno in povsod stojita hčerki Zala in Maša, pozabiti pa ne smemo na ženo Tino.

"Odnos je seveda drugačen, kot je bil še pred pol leta ali enim letom. Kot starš nisem ravno najmlajši. V primerjavi z mojo generacijo sem imel otroke relativno pozno. Moji bivši sošolci so namreč večinoma že dedki in babice," je dejal Marko, ki je za OnaPLUS povedal, da je ne glede na to dinamika med njimi vseeno dobra.

Pred tremi tedni je objavil fotografijo s svojo Zalo in pripisal:

"Tale objava je z malo zamude a z najlepšimi željami 💕💕💕 Naša lepa Zala se iz osnovne šole bo v gimnazijo podala. Draga moja Zalika, v svojo mrežo sreče ujemi čim več lepih trenutkov🥰🥰🥰 💗💗🥳🥳🥳"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vozelj (@markovozelj)

"Zdi se mi, da dinamika odnosa med Zalo, Mašo, mano in ženo Tino zelo dobro poteka. Dinamika odnosa se sicer ves čas spreminja, ampak ko pridejo najstniška leta, je ta preskok še toliko večji," je dejal in dodal, da se mu zdi, da je prav, da določene stvari otroci preizkusijo sami.

"Seveda jim damo napotke, ampak nas ni tam zraven, ko se jim odvija življenje, kar se mi zdi prav."

Že pred časom pa je delil tudi fotografijo z Mašo, pod katero je zapisal:

"Ko ti čas prinese nekaj najlepšega. Dete, deklica in čudovita mladenka.
Moja Maša danes na valeti 💗💗💗"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vozelj (@markovozelj)

V omenjenem intervjuju se je resnično poglobil in razmišljal o vzgoji otrok. Pri tem trdno stoji za svojim prepričanjem:

"Prav tako ne zagovarjam tega, da smo starši in otroci prijatelji. Naša naloga je, da vzgajamo otroke. Nekje je bilo zapisano, da so vnučki za razvajanje, otroci pa za vzgajanje. Seveda je dobro, da je odnos čim bolj fer, ampak to dosežeš skozi leta. Ker če ga ti hecaš, ko je majhen, mu prikrojiš resnico oz. mu lažeš, kot to počnejo nekateri starši, ti otrok seveda ne bo zaupal. Moraš pa kot starš vedeti, kdaj in pri kateri starosti mu je primerno nekaj povedati."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.