17. 5. 2022, 13:34

Meghan Markle je strah izida nove knjige o svojem življenju

Profimedia

Za objavo biografije o vojvodinji si je novinar Tom Bower lani zagotovil pogodbo s šestmestno vsoto.

Novinar in avtor več biografij Tom Bower je zaključil s pisanjem knjige o Meghan Markle. Napovedal je, da bo o vojvodinji Susseški razkril veliko, in o njej dejal, da je "prišla iz nič in teptala druge, da bi prišla na vrh". Za GB News je Bower izjavil, da nova knjiga vsebuje izjemne informacije, in napovedal, da bo besedilo še letos ugledalo luč sveta. "Mislim, da se bo dojemanje javnosti o njej bodisi ohranilo bodisi poslabšalo, vendar bo v vsakem veliko presenečenje," je še dodal.

Bower je povedal še, da so sogovorniki sprva sicer zelo neradi govorili o njej. Zatrdil je, da so vojvodinjini odvetniki domnevno za molk veliko plačali. "To je odlična zgodba. To je očarljiva zgodba o ženski, ki je prišla iz nič in je zdaj svetovna osebnost, ki je na tej poti teptala vse druge, kar je značilno za ljudi, kot so politiki ali tajkuni," pravi Bower.

Thom Bower je britanski pisatelj, znan po svojem raziskovalnem novinarstvu in nepooblaščenih biografijah.

Thom Bower je britanski pisatelj, znan po svojem raziskovalnem novinarstvu in nepooblaščenih biografijah.

Profimedia

Da Meghan ni vseeno za vsebino nove knjige, je za Express potrdil vir blizu vojvodinje. "Boji se, da bo knjiga škodila njenemu ugledu. Skrbi jo, kdo je govoril z Bowerjem in kako resnične so te trditve. Vsekakor pa veliko ljudi čaka na Bowerjevo knjigo," pravi vir.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.