N. Vo. | 10. 6. 2024, 15:20

Znana pevka je med intervjujem mislila, da doživlja spontani splav: vse je bilo krvavo

Profimedia

Meghan Trainor, znana pevka in dobitnica nagrade Grammy, je nedavno v podkastu Mythical Kitchen's Last Meals delila izjemno čustveno izkušnjo iz svoje druge nosečnosti. 

Julija 2023 sta z možem Darylom Sabarom pozdravila drugega sina Barryja, medtem ko je njun prvi sin Riley februarja dopolnil tri leta.

V podkastu je Trainorjeva opisala dan, ko je izvedela, da je drugič noseča. "Tistega jutra sem bila izjemno vesela, ko sem videla pozitiven test nosečnosti. Žarela sem od veselja, vse sem posnela," je dejala. Med intervjuji tistega dne so jo spraševali, kako se počuti, in je odgovorila, da je izjemno srečna.

A veselje se je hitro spremenilo v strah, ko je še pred zadnjim intervjujem tisti dan, ki ga je imela z Ryanom Seacrestom, opazila, da močno krvavi. "Pogledala sem dol in videla, da brizga kri. Uničila sem stol," je povedala. Kljub temu je morala nadaljevati z intervjujem: "Rekla sem si, 'ne joči, ne joči,' in sem uspela zaključiti intervju, nato pa sem zaprla računalnik in ekipi rekla, da mislim, da doživljam spontani splav."

Po intervjuju je šla v kopalnico in je bila prepričana, da je izgubila otroka. Vendar pa je test nosečnostni še vedno kazal pozitiven rezultat. "Naredila sem krvni test, ki pokaže, da je številka nič, če nisi noseča. Moj rezultat je bil 90.000," je pojasnila.

Profimedia

Obiskala je zdravnika, ki je opravil pregled in ugotovil, da je noseča že deset tednov, ne šest, kot je mislila. "Po šestih tednih sem šla na pregled in zdravnica je rekla, 'to je 10-tedenski dojenček.' Tako sem bila noseča že vse od nastopa pri Jimmyju Fallonu," je razložila.

Dogodek je opisala kot pravo nočno moro in čustveni tobogan. "Povedala sem vsem doma, da sem noseča, in kasneje, da sem izgubila otroka. Bilo je grozno, a hkrati tudi neverjetno," je zaključila.

Kljub tej strašljivi izkušnji je nosečnost uspešno nadaljevala, tako da sta z možem 1. julija 2023 pozdravila drugega sina Barryja Brucea Trainorja.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu