M. P. | 13. 7. 2022, 16:16

Melania, si to res ti? Paparaci naj bi jo ujeli med posebnim opravkom v New Yorku ...

Profimedia

Ko je bila prva dama ZDA, je bila nenehno pod drobnogledom javnosti, zadnje čase pa je zelo redko opažena. Ob njenem obisku v prestižnem delu 'Velikega jabolka' so se celo pojavila ugibanja, ali je to sploh ona.

Medtem ko njen mož Donald Trump ne skriva ambicij, da bi bil še enkrat predsednik Amerike, za Melanio Trump ne bi mogli ravno trditi, da si želi še enkrat postati prva dama.

Da je to poglavje zanjo zaključeno, je za CNN pred časom komentiral tudi neimenovani, a dobro obveščeni vir. Melania naj bi več prijateljem zaupala, da moža nikakor ne spodbuja k vnovični kampanji.

Življenja v Beli hiši si že v preteklosti ni preveč želela, s sinom Barronom je pri selitvi iz New Yorka v Washington D.C. "zavlačevala", kolikor se je le dalo.

Stika s fotografi se je izogibala in obraza ni želela pokazati.

Stika s fotografi se je izogibala in obraza ni želela pokazati.

Profimedia

Po dolgem času v javnosti ...

Po mnenju mnogih je bila Sevničanka med moževim predsedovanjem še najbolj sproščena in nasmejana med otroki, ki jih je v sklopu različnih iniciativ obiskovala po vsej državi in jim brala zgodbice.

Profimedia

Vedno brezhibno urejena nekdanja manekenka je med obiskom wellnesa in sprostitvnega centra v zgornjem vzhodnem delu New Yorka požela veliko zanimanja. Ko je izstopila iz avtomobila, so se proti njej nemudoma usmerili številni radovedni pogledi.

Medtem je sama ob spremstvu varnostnika hitro stopila v stavbo in ni želela vzpostaviti stika ne s fotografi ne z mimoidočimi. 

Marsikdo se je kasneje upravično spraševal, ali je res šlo za nekdanjo prvo damo, saj so jo videli le nekoliko od strani. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.