P. L. | 20. 1. 2023, 10:00

Miha Hercog objavil prvo fotografijo po ločitvi od Saše Lendero in z njo vsem pokazal, s kom se zabava

Instagram/Mihael Hercog

Glasbeni producent Miha Hercog se je po novici o ločitvi s Sašo Lendero že oglasil z novo fotografijo. S svojo hčerko je nasmejan v družbi tega znanega obraza. 

Pred kratkim je mnoge šokirala novica, da se priljubljeni slovenski parček, pevka Saša Lendero in glasbeni producent Miha Hercog, ločujeta. Par je bil skupaj 21 let, rodila se jima je hčerka Aria in veljala sta za enega najlepših in najbolj trdnih parov na slovenski glasbeni sceni.

A kot je zapisal Hercog na družbeno omrežje, sta, čeprav sta sorodni duši, odšla vsak po svoji poti.

Za javnost sta razkrila, da ostajata povezana zaradi hčerke, skupaj pa bosta še naprej sodelovala tudi na kariernem področju, glasbenika sta zelo uspešna tako doma kot na tujem.

Po žalostni novici so mnogi njuni oboževalci čakali, kdaj se bosta ponovno oglasila. To je prvi storil Hercog, ki je na družbeno omrežje dodal fotografijo, s katero je pokazal, da sta si s hčerko vzela nekaj časa za prijatelja. 

Znano je, da je glasbeni par dolga leta prijateljeval s pevcem Wernerjem Brozovićem, njegovo partnerico Andrejo in njuno hčerko Kanenas. Da se to ni spremenilo, pa sta glasbenika zdaj dokazala s fotografijo.

"Cool fotra s princeskami, drsaaaaaaaajjjjjjj," sta zapisala ob fotografiji, na kateri se smejijo vsi štirje, ponosna očeta in njuni najstniški hčerki, ki se očitno tudi zelo dobro razumeta.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.