P. L. | 13. 1. 2023, 18:00

Miha Hercog prekinil molk in to razkril o ločitvi s Sašo Lendero

Instagram/Miha Hercog

Novica, da se ločuje eden najlepših parov na slovenski sceni, je pretresla mnoge. Potem ko se je oglasila Saša Lendero, je sklenil še njen nekdanji partner, da pove svojo resnico o razhodu. 

Slovenska pevka Saša Lendero je presenetila javnost z razkritjem, da se razhaja s svojim dolgoletnim partnerjem Miho Hercogom, s katerim si delita tudi hčerko Ario. O tem smo že pisali tukaj.

Po javnem zapisu Lenderove, pa je tudi Hercog sklenil, da preko družbenih omrežij pove svojo plat zgodbe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)

"Bilo je prekrasnih 21 let. V tem času je bilo ogromno lepih trenutkov pa tudi nekaj tistih malo bolj grenkih…," je zapisal, dodal, da sta bila sorodni duši, a da gresta vsak svojo pot.

"Vedno je tako, da lepši in polnejši je spomin, tem težja je ločitev. Ampak žal so življenje in nekatere osebne odločitve nepredvidljive in nikoli ne vemo, kaj nam prinesejo…," je dodal in se nekdanji partnerici zahvalil za nešteto lepih trenutkov in za najlepše darilo, ki mu ga je dala, hčerko Ario. Zapisal je, da bo slednja vedno kraljica njegovega srca.

Tako kot Lenderova, pa tudi sam poudarja, da ne odgovarja na vprašanja v zvezi z ločitvijo in pojasnjuje, da ostajata v prijateljskih odnosih, še naprej pa bosta sodelovala tudi poslovno.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.