L. P. | 26. 5. 2023, 08:20

Mihaela Krajnc (Ljubezen po domače) pokazala svojega sina

Voyo/posnetek zaslona

Nekoč znana resničnostna zvezdnica Mihaela Krajnc, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače, je pred kratkim postala mamica. Poglejte so čudovito fotografijo! 

Zagotovo se spomnite simpatične Mihaele Krajnc, ki je ljubezen poskušala najti v šovu Ljubezen po domače. Med njenimi kandidati je bil tudi Matej Rokavec in zdelo se je, da se rojeva simpatija. A se je po koncu oddaje izkazalo, da sta se odločila za prijateljski odnos. Matej je srečo v ljubezni našel pri Sentyji, Mihaelo pa je srčni izbranec čakal drugje …

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mendy (Mihaela Krajnc) (@mendykrajnc)

Kmalu je razkrila, da je zaročena z Janezom, ki pa se nerad izpostavlja javnosti. Kljub temu Mihaela sem ter tja na družbenem omrežju preseneti s kakšnim foto utrinkom in pokaže, kako lepo se imata.

Pred kratkim je razkrila, da se jima je pridružil še en član, dobila sta sina Nikolaja, ki je na svet prijokal 29. aprila. Podrobnosti o rojstvu dečka je Mihaela sklenila zadržati zase, zato smo se toliko bolj razveselili, ko je pokazala, kako čudovito preživljajo pomlad. Na Instagram je dodala fotografijo, na kateri Nikolaj počiva v vozičku, čuva pa ga velik kosmatinec.

"Zasebno varovanje," je Mihaela zapisala poleg, med ključniki pa razkrila, da je njen sinko dopolnil že štiri tedne.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.