P. L. | 28. 9. 2022, 11:30

Mija (Ljubezen po domače) delila nevaren, a ganljiv dogodek s svojo ostarelo materjo: želi si oditi

POP TV

Lahko bi se končalo zelo tragično, njena dementna mati je bila v veliki nevarnosti. A kljub srečnemu razpletu je Mija zelo žalostna. 

Mija Rovtar, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, še vedno skrbi za svojo ostarelo mater. Justina je stara 93 let in ima demenco, zato potrebuje stalni nadzor. A včasih ji uspe, da se izmuzne.

Njeno početje bi se lahko končalo zelo tragično ...

osebni arhiv

"Za trenutek sem včeraj pustila odprta ograjna vrata in mami je to takoj izkoristila. Seveda ni pogledala, če mogoče prihaja avto. Ko sem jo vprašala in okregala, kam je namenjena, je odvrnila: Proti soncu in svobodi k svoji mami in očetu. Zelo me je stisnilo pri srcu. Ne, nisem še pripravljena, nisem se še pobrala od odhoda ljubega moža in 6 mesecev pred njim očeta. No mamiko sem opazila pri nevarnem početju ter jo pofotkala. Na srečo se je vse dobro končalo," je zapisala Rovtarjeva na družbeno omrežje in s tem razkrila, da jo zelo žalosti, ker ve, da bo njena mati nekoč odšla. tudi zato so ji trenutki, ki jih preživljata skupaj, tako zelo dragoceni.

Mija je v šovu našla ljubezen, z Lovrom Gregoršem sta par še danes in se odlično razumeta. Pomaga ji pri skrbi za mamo, marljivi sosed pa se loti hišnih opravil, kar Mija pogosto ponosno tudi pokaže na družbenih omrežjih.