P. L. | 28. 3. 2024, 14:43

Miša Molk iskreno: "Vsega je bilo naenkrat preveč"

Aleksandra Saša Prelesnik

Nekdanja voditeljica in urednica Miša Molk je bila skupaj s hčerko Ulo Furlan gostja nove pogovorne oddaje na RTV Slovenija. Med drugim je spregovorila tudi o temnejši plati prepoznavnosti ...

Na RTV Slovenija lahko gledalci po novem spremljajo pogovorno oddajo Dnevna soba. Prvi gostji sta bili nekdanja televizijska voditeljica in urednica Miša Molk in njena hčerka, prav tako voditeljica Ula Furlan. Spregovorili sta o družini, medsebojnih odnosih in o življenju na splošno.

Miša Molk

Miša Molk

RTV Slovenija/posnetek zaslona

Molkova je med drugim dejala, da je življenje darilo, da ga moramo tako tudi jemati in da smo navsezadnje na tem svetu morda res zato, da rešujemo težave. e se je kaj zapletlo, sem Uli večkrat rekla, da je problem tukaj zato, da se reši," je pojasnila.

"Življenje je tukaj zato, da ga urejamo," je dodala Furlanova in pojasnila, da je od svoje matere dobila takšno sporočilo. "Ko sem dobila takšen sms, sem si včasih rekla, da prav takrat, ko imaš res veliko za urediti, je res življenje tisto, ki pričakuje, da ga še malo urejamo," je dodala v smehu. Poudarila je, da jo je Molkova kot mati znala usmerjati na pravo pot.

Izgorelost po porodu

Molkova je iskreno spregovorila tudi o tem, kako se je počutila po rojstvu hčerke Ule. "Vsega je bilo naenkrat preveč. Bila sem mama, bila sem partnerica in seveda v službi hudo zaposlena in obremenjena. In ker hočem biti perfekcionist, tako sem pač narejena, to ne gre. In potem 'sfališ' in potem si očitaš in zato so bile stiske," je priznala Molkova. Dodala je, da se jih zagotovo spomni tudi Ula, saj pred njo ni ničesar skrivala. 

Miša Molk in Ula Furlan

Miša Molk in Ula Furlan

RTV Slovenija/posnetek zaslona

"Sledili sta anksioznost, zaskrbljenost ... v bistvu sem bila pa skurjena, kot se zdaj reče," je pojasnila in dodala, da se je to zgodilo, ker je poskušala preveč vlagati v vse funkcije, ki jih je opravljala. Nadaljevala je, da je počasi, ko si je začela odpuščati, zlezla  iz te tenzije, da mora biti vse stoodstotno.

Novo na Metroplay: Za komisarja dati Janšo? | N1 podkast s Suzano Lovec