P. L. | 22. 11. 2022, 11:48

Mnogi mislijo, da prihaja Manja (Kmetija) iz bogate družine, a ona si lahko vse to privošči zaradi takšne službe, ki jo opravlja

Voyo/posnetek zaslona

Ali veste, s čim se preživlja Manja Šernek? V življenju ji gre zelo, zelo dobro in vse si je ustvarila popolnoma sama. 

Tekmovalka letošnjega šova Kmetija, Manja Šernek, ki je v prejšnji oddaji razkrila svojo žalostno zgodbo iz otroštva, je omenila tudi, da mnogi napačno sklepajo, da prihaja iz bogate družine.

"Marsikdo misli, da sem iz bogate družine, ker mi gre dobro. Ampak vse, kar sem si zgradila, sem si sama, brez kakršnekoli pomoči," je povedala tekmovalka, ki se je pred dvema letoma preselila na Obalo. Pravi, da je bila to njena najboljša ideja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manja Šernek - MANIA (@maniasernek)

"Nenormalno uživam, všeč mi je klima, všeč so mi ljudje, všeč mi je hrana," je povedala za Metropolitan in dodala, da ima zares zelo lepo življenje, a kljub temu "ves čas iščem načine, da si ga še izboljšam".

Zanimalo nas je, s čim se preživlja, da ji gre tako dobro.

"Preživljam se s tem, kar imam zelo rada, sem ustvarjalka vsebin. Ustvarjam video- in fotovsebine zase ter za podjetja, moje ambicije pa segajo do nebes. Imam veliko poslovnih načrtov, ki čakajo na priložnost, da se uresničijo," nam je zaupala Manja.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.