N. V. | 6. 12. 2022, 19:30

Moški trdil, da Kim Kardashian telepatsko komunicira z njim. Odzvala se je burno

Pinterest

Z njo je neprestano poskušal vstopiti v stik, saj je bil zaskrbljen: ni mu odgovarjala.

Zvezdnica Kim Kardashian ima veliko oboževalcev, marsikateri od njih pa na prav ekstremne načine poskušajo vzbuditi njeno pozornost.

Eden takšnih je tudi moški, proti katerem je znana zvezdnica celo vložila tožbo. Moški je večkrat vztrajno poskušal vzpostaviti stik z njo in po besedah Kardashianove verjame, "da na nek način komuniciram z njim", poroča Today.com.

"(Moški) je trdil, da sem z njim komunicirala telepatsko," je po sodnih dokumentih sodeč na sodišču dejala Kardashianova in dodala, da je moški "tudi izražal vse večjo frustracijo, ker mu nisem odgovorila".

Kardashianova je opozorila, da se ni nikoli srečala ali govorila z moškim, a da je "avgusta 2022 trikrat poskušal dostopati do moje rezidence". Povedala je tudi, da je moški poskušal dostopati do njenega hotela med njenim nedavnim potovanjem v New York.

Prepoved približevanja

Sodišče je izdalo prepoved približevanja moškemu, ki je poskušal priti v stik z njo in je trdil, da z njo govori telepatsko. Prepoved traja pet let.

Zvezdnica resničnostnih šovov je tudi povedala, da jo skrbi, da bi moški brez prepovedi približevanja poskušal pridobiti dostop do nje in bi lahko "stopničil do fizičnega nasilja", še posebej potem, ko je trdil, da ima pištolo. V skladu s prepovedjo približevanja moški ne more imeti, posedovati ali kupiti strelnega orožja in mora vse, kar ima, predati organom pregona.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.