J. Z. | 22. 8. 2022, 16:36

Na Exatlonu zanimiv nabor znanih obrazov: od zmagovalca Kmetije, nekdanjih misic do člana skupine Dunking Devils

Instagram/ExatlonSlovenija

Najtežja športna preizkušnja se vrača na televizijske ekrane. V Dominikansko republiko bodo odpotovali tudi nekateri stari znanci resničnostnih šovov. Jih že poznate?

Na Exatlon Slovenija se bodo podali nekateri že znani obrazi, predvsem pa uveljavljeni šporntiki. Na poligonih se bo v dresu rdeče ekipe podala pomerila 26-letna Manca Šepetavc, nekdanja profesionalna atletinja, ki zdaj deluje kot osebna trenerka, leta 2017 pa je osvojila tudi naziv Miss športa.

V Dominikansko republiko odhaja tudi 27-letni Timotej Nuč, profesionalni akrobat in član akrobatskega dua Flipping Art, ki je navdušil tudi v hrvaških Supertalentih.

Rdečo ekipo sestavlja tudi 43-letna Teja Kralj, ki smo jo pred leti že lahko spremljali v resničnostnih šovih. Tudi 21-letna Lina Majcen se je že preizkusila pred televizijskimi kamerami, tokrat pa bo v ospredju njena športna pripravljenost. Gledalci bodo lahko navijali tudi za 30-letnega Tea Čeha, ki je član akrobatske skupine Dunking Devils. 

Instagram/ExatlonSlovenija

Na žgočem soncu se bosta v športnih podvigih preizkusila tudi 22-letna Anamarija Kastelic, Miss turizma Slovenije 2021, ter 28-letni Michael Lovrec, nekdanji profesionalni nogometaš, ki deluje tudi kot model. Rdečo ekipo zaokroža še 24-letni Jan Klobasa, ki je večkratni udeleženec resničnostnih šovov doma in v tujin-

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Exatlon Slovenija (@exatlonslovenija)

Na koncu najtežjega športnega tekmovanja na televiziji bosta zmagovalca dva: najboljša tekmovalka in najboljši tekmovalec, ki bosta poleg pokala prejela tudi vsak po 50 tisoč evrov.

Tekmovalce Exatlona bo skozi športne preizkušnje spremljal voditelj Jure Košir, utrip med tekmovalci in tekmovalkami pa bo preverjal Igor Mikič, ki smo ga kot tekmovalca spoznali v prvi sezoni. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.