A. B. | 25. 8. 2022, 11:37

S katero žensko nekdanji mož Mariah Carey pričakuje že 10. otroka?

Profimedia

41-letni televizijski voditelj, komik in igralec ima trenutno osem otrok s kar petimi različnimi ženskami. Kmalu pa se bo družina še razširila, saj sta na poti dva otroka z dvema različnima ženskama.

Nick Cannon je od začetka svoje kariere leta 1998 odigral številne vloge v hollywoodskih filmih in se predstavil tudi kot komik in voditelj. A je v svojem življenju prevzel še eno izmed pomembnejših vlog: kar osemkrat je že postal očka, kmalu bo to število naraslo na deset.

"Tako sem navdušen nad vsemi svojimi otroki," je v intervjuju za People dejal maja letos: "Nenehno, z vseh vidikov. Vsak dan se zbudim kot navdušen oče," je povedal. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Po treh v lanskem letu še dva 

Po štirih otrocih leta 2021 pa se razširjena družina igralca znova povečuje. Novopečeni očka se bo otroka razveselil z Brittany Bell, to bo njun tretji skupni otrok. Skupaj imata že dva, enoletno Powerful Queen in petletnega Goldna.

Novico je Cannon delil na Instagramu, kjer je ob posnetkih izsekov z nosečniškega fotografiranja zapisal: "Čas se je ustavil in zgodilo se je to."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Cannon je sicer pred kratkim otroka povil z manekenko Bre Tiesi, in sicer sina, ki sta ga poimenovala Legendary Love. Tiesi je v vlogu na YouTubu delila intimne podrobnosti njenega poroda in pokazala čustvene trenutke. 

Razen z Brittany pa televizijski voditelj otroka pričakuje tudi z Abby de la Rosa, s katero že ima dvojčka. Po navedbah People naj bi rodila oktobra letos. Informacijo je Cannon razkril v podkastu Anele Yee: "Recimo takole ... štorklja je na poti," je takrat namignil. 

Koliko otrok ima?

Cannon ima osem otrok, konec leta 2021 pa je umrl njegov najmlajši sin Zen. Potrdil je, da bosta oba otroka, 9. in 10. otrok, na svet prišla ob koncu leta 2022. 

Manekenka Abby de la Rosa je namreč z Nickom noseča sedem mesecev, medtem ko bo Britanny rodila konec letošnjega leta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Kdo so matere njegovih otrok? 

Cannon ima osem otrok s petimi različnimi ženskami. Med letoma 2008 in 2016 je bil poročen s svetovno znano pevko Mariah Carey, s katero ima dvojčka Moroccana in Monroe. Otroka je dobil tudi z Britanny Bell, ki je tokrat znova noseča, medtem ko sta pred kratkim njegovega otroka rodili Abby de la Rosa in Alyssa Scott, vendar je njun sin Zen kmalu po rojstvu umrl. Otroka ima tudi z manekenko in igralko Bre Tiesi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Kljub vsem partnerkam, ki jim je dvoril, Tiesi pravi, da so vse matere Cannonovih otrok ena drugi v oporo. "Vsak je osredotočen na svojo družino in svoj položaj," je povedala za The Daily Mail. "Med seboj se podpiramo in in spoštujemo," je še dodala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.