J. Z. | 2. 8. 2022, 15:53

Prvič na dogodku brez bratov: princesa Charlotte ukradla šov

Profimedia

Kraljevi par si je s hčerko ogledal tekmo v plavanju, več pozornosti kot njuna starša pa je dobila deklica. Med tekmovanjem je namreč jasno dala vedeti, kaj si misli o dogodku. 

Princ William in Kate Middleton sta se s sedemletno hčerko Charlotte udeležila tekmovanja v okviru iger Commonwealtha, na katerem ju je njuna Charlotte popolnoma zasenčila. 

A kot je za otroke značilno, med tekmovanjem ni dolgo sedela na miru, temveč je z grimasami in obnašanjem navdušila tam prisotne fotografe

Profimedia

To je bil prvi dogodek, ki se ga je Charlotte udeležila sama s staršema, brez bratov.  Med tekmovanjem pa mlada princesa ni mogla skriti navdušenja nad sodelujočimi, s staršema pa je tudi glasno navijala in spodbujala plavalce

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hrhcambridgesbrasil

Kate je za dogodek izbrala bel suknjič in hlače oblikovalca Alexandra McQueena. Ta komplet, ki stane 1.945 funtov oziroma 2340 evrov, je Kate letos že nosila, in sicer na obisku Karibov v začetku leta. 

Sedemletnica pa je bila oblečena v črtasto obleko znamke Rachel Riley, ki stane 44 funtov, kar je okrog 52 evrov. 

Profimedia

Proti koncu tekmovanja pa je bila princesa že videti utrujena in nekoliko naveličana, zato sta jo starša skušala zamotiti z ogledom promocijskega materiala. 

Profimedia

Charlotte je sicer prava športna navdušenka. Ta teden je med drugim s princem Williamom posnela video, v katerem je spodbujala nogometašice pred finalom evropskega prvenstva. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.