A. R. | 13. 7. 2022, 11:10

Natalija Verboten v kopalkah pri 45 letih pokazala osupljivo postavo

Instagram/Natalija Verboten

Medtem ko nekateri odštevajo dneve do dopusta, drugi že uživajo na morju. Med njimi je tudi priljubljena slovenska pevka, ki se je z družino odpravila v kamp. Poglejte, kako velika sta njena sinova.

Natalija Verboten z možem Dejanom Bojičem in s sinovoma že počiva na zasluženih počitnicah na otoku Pag.

"Navdušena sem med dopustom v kampu Straško na otoku Pagu, kjer bivamo v mobilni hišici, z družino ustvarjamo najlepše morske spomine doslej, zato se radi vračamo," je pevka navdušenje delila s sledilci in tako dala jasno sporočilo, da so se ponovno vrnili na njihovo priljubljeno destinacijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Pevka je poleg zapisa objavila tudi dopustniško fotografijo, na kateri pozira v zapeljivih dvodelnih modro-belih kopalkah. Seveda so njeno popolno postavo opazili tudi sledilci, ki so ji namenili kar nekaj pohval: "Prav lepotica si", drugi je zapisal: "Super izgledaš!", tretji pa dodal: "Zelo si seksi v tem bikiniju."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Pred tem je Natalija objavila še en fotografski utrinek z morja, kako uživa v družbi dveh sinov. Objavo je pospremila z besedami: "Čas za družino in uživanje v Kampu Straško z mojimi tremi najljubšimi fanti, dva sta ob meni, eden pa za fotoaparatom."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.