P. L. | 29. 3. 2024, 13:46

Natalija Verboten navdušila v prav posebni televizijski vlogi: jo bodo pri POP TV zaposlili?

Uredništvo/24UR/zaslonski posnetek/fotomontaža

Priljubljena pevka Natalija Verboten se je pokazala v popolnoma drugačni luči in navdušila.

Znana slovenska pevka Natalija Verboten je pred kratkim izdala svojo novo pesem Sijem, v videospotu pa sta nastopila tudi njena dva sinova Max in Oskar. "Ogromno moških mi je reklo, da so jim na oči prišle solze. To se mi v tridesetih letih še ni zgodilo," je o novi pesmi povedala za 24UR. Njena zadnja pesem je namreč čustvena balada. Snemanje je opisala kot kratko in sladko, objeme s sinovoma pa, da so takšni tudi v resnici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Med drugim pa je pevka razkrila, da materinstvo zanjo še zdaleč ni bilo samoumevno. "Težka življenjska preizkušnja in danes znava ceniti, da imava doma dva zdrava otroka," je iskreno povedala pevka. 

Izpolnila se ji je velika želja

Verbotnova pa je imela dolgo še eno veliko željo, in sicer, da se preizkusi kot napovedovalka vremena. Preden pa je napovedala vreme, je v posnetku razkrila, da je bila to njena velika želja in da ima nekaj treme. "Najbolj me skrbi, ali bom črke videla," je v smehu povedala.

Natalija Verboten v vlogi vremenarke

Natalija Verboten v vlogi vremenarke

24ur.com/posnetek zaslona

Med napovedovanjem vremena pa je naravnost blestela. Vreme je napovedala tako gladko, kot da bi to počela ves čas, kar so opazili tudi gledalci, ki so bili navdušeni.

"Dajte ji službo, super je bila," jo je pohvalil eden izmed komentatorjev, drugi pa je menil: "Odlično ji je šlo od rok. Ko si človek res nekaj želi ... se izkaže, na njenem primeru dokazano!" Spet tretji pa je komentiral, da ji je ta vloga pisana na kožo.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel