Ž.A. | 30. 8. 2022, 09:25

Ne spreglejte! Na dan prišlo nekaj zanimivih podrobnosti o novem Sanjskem moškem

Instagram/Sanjski moški

Sedaj, ko je že znano, da je novi Sanjski moški Blaž Kričej Režek, javnost zanima kaj več o postavnem 23-letniku. Tokrat je razkril nekaj sladkih podrobnosti svojega življenja.

V Logatcu je potekalo srečanje za vse ljubitelje hitrosti. Na enem kraju je bilo 50 super športnih avtomobilov in več kot 21.000 konjskih moči. 

Srečanja se je udeležil tudi Blaž Kričej Režek, ki se je preizkusil v hitri vožnji. "Na avtocesti in cesti sem varen voznik. Res sem umirjen, tukaj pa se bom izživel," je dejal Blaž v TV oddaji 24UR.

Aktualni Sanjski moški ni le ljubitelj hitrih avtomobilov, ampak tudi drugih prevoznih sredstev.

Blaž je v pogovoru za omenjeno oddajo še dejal, da bi najprej izpostavil navtiko: "Tukaj gradim kariero in že od malega me navdušujejo čolni, jadrnice in motorne jahte."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLAŽ KRIČEJ REŽEK (@rezekblaz)

Med drugim pa si želi pridobiti tudi licenco za pilota, na kateri že aktivno dela. "Želim osvojiti še zrak," prizna Blaž.

Doda še, da ni moški, ki bi v prostem času hodil na pijače, ampak se raje posveti različnim dejavnostim. Odloči se za aktivnosti, ki jih lahko počne sam ali pa povabi kakšnega prijatelja. "Rad preizkusim nove stvari," zaupa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLAŽ KRIČEJ REŽEK (@rezekblaz)

Prizna tudi, da kdaj pride dan, ko raje pogleda kakšen film ali prebere knjigo. Najraje gleda znanstveno fantastiko.

Razkril je tudi prve podrobnosti snemanja šova

Sicer ni smel veliko razkriti zaradi pogodbe, ampak je voditeljici vseeno opisal, kakšen je bil njegov najljubši zmenek: "Bil je polet. Zelo luštkan. Ne morem povedati s čim, ampak sem prvič v življenju letel s to zadevo. Uresničila se mi je želja že od malih nog. Ja, testiral sem zračni prostor."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLAŽ KRIČEJ REŽEK (@rezekblaz)

Vendar pa to ni bil najbolj adrenalinski zmenek. "Najbolj adrenalinski je bil adrenalinski skok iz nekje oziroma iz nečesa. Ne smem več povedati," je v smehu dejal Blaž.

Točen datum začetka nove sezone Sanjskega moškega še ni znan, a kot kaže, na TV zaslone prihaja kmalu.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.