Uredništvo | 9. 7. 2024, 15:02

"Malo mi je nerodno to objaviti ..." Pa si je kljub temu nadela premajhne kopalke in požela buren odziv (FOTO)

Instagram/Nikavlahovic_

Rodila je pred slabima dvema mesecema ... 

Znana vplivneža Nika Vlahovič in Mark Vlahovič, sin glasbenika in nekdanjega člana skupine Victory Mikija Vlahoviča, sta v drugi polovici maja postala starša. Svojo ljubezen sta okronala s hčerko Illo, katere ime sta kar nekaj časa skrivala pred širšo javnostjo. Njeno ime je nato razkril ponosni očka Mark v svoji pesmi Nostalgija

Na Instagramu se je zdaj oglasila Nika, ki je objavila fotografijo z dopusta. Na njej pozira v bikinkah, ob tem pa je zapisala: "Poporodno telo – drugačno, kot je bilo prej, tako da mi je malo nerodno tole objaviti, ampak, a veš, kaj, sem pa vseeno ponosna nanj, ker vem, kako neverjetno je dejstvo, da sem nosila v sebi najin največji zakladek."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKA VLAHOVIČ (@nikavlahovic_)

Njena poletna fotografija je naletela na velik odziv, saj ima več kot 8.500 všečkov in kar nekaj komentarjev. Nekdo je zapisal: "Zgledaš boljše kot jaz, pa nisem rodila." Drugi se je oglasil: "Nika, zakaj nerodno? Imaš telo grške boginje, obline so izrazite ... lahko si ponosna nase." Tretji je komentiral: "Bravo za pogum, ampak res izgledaš vrhunsko ... Boš videla, vedno manj se boš sekirala, zdaj ko si mami." Četrti pa ni skoparil s pohvalami: "Nika, predvsem se ne sekiraj, telo je naredilo čudež in to je tisto, kar šteje. Kakšen brazgotina gor ali del, zgledaš 'fabulous'.

Oglasila se je tudi pevka Nika Krmec, ki je zapisala: "Zaradi česa pa bi ti bilo lahko nerodno? Nika, videti si vrhunsko."

Naj omenimo, da smo opazili, da je Nika iste kopalke nosila že lani, ko je pozirala ob bazenu. Takrat je fotografijo pospremila z besedami: "Dekleta si samo želijo sonca."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKA VLAHOVIČ (@nikavlahovic_)

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan