L. P. | 28. 9. 2023, 08:26

Nika Zorjan in Rok Piletič sporočila čudovito novico, a mnogi so opazili nekaj popolnoma drugega

Rok Piletič/Instagram

Slovenska glasbenika sta navdušila s skupno fotografijo. Čestitke dežujejo od vsepovsod ...

Znana slovenska glasbenika, Nika Zorjan in Rok Piletič, član dua BQL, ki ga sestavlja skupaj z bratom Anejem, sta s svojimi številnimi oboževalci delila lepo novico.

"Z velikim ponosom in veseljem nazdravljava na Nikino novo pesem, ki je ravno toliko moja kot njena. Podpisujem se namreč pod moje prvo besedilo v karieri ravno za Nikino novo pesem – Rojena, da mi je lepo. Upam, da boste začutili vsebino pesmi tako, kot jo čutiva z Niko. Hvala, Nika, hvala, Raay in hvala sebi za še (srčno upam) eno uspešnico v Nikinem repertoarju," je Piletič zapisal poleg fotografije, na kateri z Zorjanovo nazdravlja. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BQL Rok Piletič (@rokpiletic)

Mnogi so jima čestitali in zapisali, da je pesem čudovita, pojavili pa so se tudi komentarji, kot so: "Prelepa sta!" in "Kako lep par sta!" Kot kaže, so številni opazili, da se odlično ujameta.

Aprila se je poslovila

Zorjanova je letos aprila močno presenetila svoje oboževalce, razkrila je, da se za nekaj časa poslavlja od glasbenih odrov.

"Včasih nas naše telo, ker mu ne prisluhnemo, prisili, da se ustavimo, si vzamemo odmor in čas zase. Meni se je to zgodilo ravno zdaj. Nujno potrebujem vsaj mesec dni odmora od petja, da se 'sestavim' in se vrnem še močnejša, bolj odgovorna in vem, da mi bo to lekcija za vse življenje," je takrat zapisala, a ostala skrivnostna, zakaj takšna nenadna odločitev.

Pozneje je prek družbenih omrežij razkrila, da je imela težave z glasilkami, saj je na njih dobila vozliček, ki ji je oteževal petje in posledično tudi nastopanje, zaradi česar si je bila primorana vzeti večmesečni odmor. 

Konec poletja je razveselila svoje oboževalce z novico, da se vrača na odre, namignila pa je tudi, da v kratkem prihaja nova pesem.

Novo na Metroplay: Andraž Štalec o digitalnem marketingu, vodenju podjetja in pasteh digitalnega sveta