13. 7. 2022, 16:20

Nina Osenar javnosti pokazala svojega sina: sta si sploh kaj podobna?

Goran Antley

Odkar se je nekdanja misica in TV-voditeljica pred leti umaknila iz javnosti, se je posvečala predvsem družini. Na dan je zdaj prišla prva fotografija sina Marlona, ki je upihnil že peto svečko.

Z značilnim smehom in z nikoli pozabljenimi 'nasveti za šoping' je Nina Osenar pred leti v vlogi voditeljice resničnostnega šova Big Brother osvojila srca številnih slovenskih gledalcev ter se v zgodovino zapisala kot ena najboljših voditeljic zabavnih oddaj.

Pred leti se je iz javnosti umaknila zaradi hude bolezni, je razkrila v ekskluzivnem pogovoru za revijo Jana. Zaradi izgorelosti zbolela za sindromom kronične utrujenosti in kar dvakrat zrla smrti v oči, saj ji je zaradi šibkega zdravja grozila odpoved organov.

Kljub vsem tegobam je njeno življenje obogatil sin Marlon. Čeprav se je po porodu soočala s številnimi težavami, je s pomočjo materinske ljubezni črpala moč, da se znova postavi na noge.

Nina Osenar in Dejan Kontrec

Nina Osenar in Dejan Kontrec

Goran Antley

Sinov letošnji rojstni dan je bil zato še toliko bolj poseben, saj mu je Nina prvič lahko sama spekla torto, ki je imela kar tri nadstropja. Kljub želji, da bi to storila že prej, ji je bolezen to onemogočila. Za revijo Jana sta skupaj z izbrancem Dejanom Kontrecem sina Marlona tudi prvič predstavila javnosti. Čudovita fotografija, na kateri Nina v rdeči obleki k sebi privija svojega sinka, je delo fotografinje Mateje Jordovič Potočnik.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.