A. R. | 26. 10. 2022, 13:43

Nina Pušlar rojstni dan praznuje v francoskem letovišču. In mi vemo, s kom

Igor Zaplatil

Priljubljena slovenska pevka je odpotovala v mondeni obmorski kraj na jugu Francije, kjer je v posebni družbi slavila svoj dan. Manjkala ni niti torta.

Nina Pušlar se je odločila, da si bo malo podaljšala poletje, zato se je odpravila v francoski kraj Montpellier. Oddih je dobro izkoristila tudi za praznovanje 34. rojstnega dneva, ki ga je slavila 25. oktobra. Kot je zapisala, malo v šali malo zares, praznuje dvakrat po 17 let. Zakaj ravno 17? To je namreč pomembna številka, saj letos obeležuje 17-letnico svoje glasbene kariere, ki jo bo obeležila z velikim decembrskim koncertom.

Na Instagramu je objavila dve fotografiji, na prvi pozira z rdečim balonom, na drugi pa lahko bolj od blizu vidimo, da se je sladkala s čokoladno torto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Pušlar (@ninapuslar)

Slavljenka je dobila ogromno voščil ob rojstnem dnevu. Sledilcem na družbenih omrežjih se je za vse lepe želje zahvalila s fotografijo s plaže, na kateri kar žari od sreče:

"Hvala iz srca za vse vaše lepe želje! Vesela sem, za vse lepe trenutke življenja, ki jih lahko delim z vami. Zadnje dni preživljam s svojimi najboljšimi prijateljicami, s katerimi nas povezuje močna vez še iz časov, ko smo se kot 5-letne punčke spoznale v vrtcu. In to je zame res lepa stvar. Še na mnogo lepih skupnih doživetij."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Pušlar (@ninapuslar)

Novo na Metroplay: "Ne biti cringe" | N1 podkast s Suzano Lovec