P. L. | 31. 1. 2023, 10:21

Nino Pušlar njeni oboževalci močno ganili: "Hvala za čudovite odzive"

Igor Zaplatil

Slovenska pevka Nina Pušlar je iskreno spregovorila o svoji novi pesmi, razkrila, da je ob petju dobila solzne oči in pojasnila, zakaj … 

Še vedno odmeva največji koncert v ljubljanskem Tivoliju, s katerim se je od lanskega leta poslovila priljubljena slovenska pevka Nina Pušlar. V letošnje leto pa je ponosno zakorakala z novim uspehom. Njena pesem Malo, malo, ki prihaja s sedmega studijskega albuma Nina, Nina, Nina, je le v nekaj urah dosegla zavidljiv rezultat, na spletnih platformah žanje uspeh najbolj vročih Top 10 skladb.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Pušlar (@ninapuslar)

Ob tem se je oglasila tudi pevka in na družbeno omrežje zapisala: "Ko skupaj s pesmijo pogledam ta videospot, me prevzamejo posebni občutki. Spomini, nepozabni videospomini, za katere sem vesela, da bodo za vedno strnjeni v pesmi Malo, malo. Koncert v ljubljanski hali Tivoli bo imel za vedno posebno mesto v mojem."

Dodala je, da je vesela, da z novo pesmijo, novim albumom in turnejo Nina, Nina, Nina nadaljuje po vsej Sloveniji. Dotaknila so se je lepa sporočila in odzivi na novo pesem, ki jih dobiva od svojih oboževalcev, in kot pravi, je to zanje najlepše darilo.

"Ko sem pesem prvič odpela sama doma, so mi že ob prvih verzih stopile solze v oči. Takrat sem začutila, da se bo pesem dotaknila tudi vas. Verjetno je bila to prva pesem v sedemnajstih letih, da sem jo v studiu posnela v manj kot v 15 minutah. Ko se preprosto zgodi… naj tudi vas odpelje ob poslušanju in upam, da poboža vaša srca," je priznala Pušlarjeva.

Videospot za pesem Malo, malo si je na YouTubu v enem dnevu ogledalo že več kot 55 tisoč oseb.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.