A. B. | 31. 8. 2022, 15:11

"Nočna mora" za privlačnega hollywoodskega zvezdnika: za vlogo se je moral pošteno zrediti

Profimedia

Priljubljeni igralec je priznal, da se je za nastopanje v vampirski sagi Somrak odrekel življenjskemu slogu, ki ga je bil do tedaj navajen. Prehranjeval se je celo s surovim krompirjem.

Taylor Lautner je filmski igralec, ki je mnoge oboževalce navduševal v sagi Somrak. V vlogi Jacoba Blacka se vendarle ni počutil najbolj udobno, saj je bila ta močno vezana tudi na njegove prehranjevalne navade. Te je moral za potrebe vloge spremeniti, sam pa jih je nedavno opisal kot "absolutno nočno moro."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Lautner (@taylorlautner)

5000 kalorij dnevno 

Lautner je v intervjuju pojasnil, da je z napornimi treningi in 5000 kalorijami dnevno bil primoran pridobiti dodatne kilograme. "V čevlje Jacoba sem stopil, ko sem bil star 16 let. Takrat sem imel približno 63 kilogramov in moral sem pridobiti skoraj 16 kilogramov mišične mase samo zato, da sem obdržal vlogo," je pojasnil. 

Le s šestnajstimi leti, ko je dobil vlogo, je tako pridobil kar 16 kilogramov. 

To obdobje posebne diete je opisal kot "absolutno nočno moro." Jesti je namreč moral tudi surovi sladki krompir, puranje polpete in proteinske šejke. "To je bilo naporno," je priznal. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Lautner (@taylorlautner)

Sicer je odličen kuhar 

Med drugim pa je povedal, da sicer goji močno ljubezen do kuhanja. "Imam izvrsten recept za marinado piščančjih stegen," je namignil in dodal, da pripravi tudi dobre steake, cvetačni pire in sotirane gobe. V njegovi hrani po njegovih besedah uživa tudi njegova zaročenka Taylor Dome.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Lautner (@taylorlautner)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.