Ž.A. | 10. 8. 2022, 12:12

Nov šok: Pete Davidson zaradi Kanyeja poiskal strokovno pomoč

Profimedia/fotomontaža

Novim informacijam iz sveta družine Kardashian kar ni videti konca. Tokrat je na plan prišla informacija o zdravstvenem stanju nekdanjega partnerja Kim Kardashian. Kaj se dogaja?

"Vsa pozornost in negativnost s strani Kanyeja Westa sta Peta privedli do tega, da si je poiskal strokovno pomoč," je za revijo People dejal zanesljiv vir.

Pred kratkim je splet preplavila novica, da sta se Kim Kardashian in komik Pete Davidson razšla.

Kje tiči razlog?

"Pete je star 28, Kim pa 41 - trenutno razmišljata zelo različno," je pojasnil vir blizu nekdanjega para.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim and Pete Fan Page🤍 (@davidashian)

Več o njunem razhodu si lahko preberete v spodnjem članku.

Kanye je po navedbah različnih virov spletno nadlegoval in obrekoval Davidsona. Zaradi tega se je komik odločil, da si poišče strokovno pomoč, terapijo pa obiskuje že od aprila.

People navaja, da mu je bila Kim v oporo in ga je večkrat tolažila, ko se je Kanye neprimerno obnašal. Dodajajo še, da to ni bil vzrok za njun razhod.

Kanye je na družbenih omrežjih ves čas komentiral njuno zvezo, prav tako pa se je v svojem videospotu Eazy igral z glineno različico Davidsona. V omenjenem videoposnetku je ugrabil, zvezal in zakopal kopijo komika. Prav tako mu je pošiljal zasebna sporočila, v katerih mu je grozil.

"Pete ne obžaluje zveze s Kim in želi, da vsi vedo, da ga je vedno podpirala. Sedaj se želi osredotočiti na svojo kariero," je še dodal vir.