J. Z. | 31. 7. 2022, 13:20 | Vir: Cosmopolitan

Nov življenjski izziv Urške Klakočar Zupančič: česa se je lotila tokrat?

Bobo

Čeprav predsednica državnega zbora z otrokoma uživa na dopustu na hrvaški obali, pa ji dela ne zmanjka. Tokrat se je lotila novega projekta. 

Čas parlamentarnih počitnic marsikateri politik izkoristi za dopust v tujini. Tako se je odločila tudi predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič, ki se je z otrokoma odpravila na morje v Kvarner.

A nekdanja sodnica, ki je pred časom izdala knjižni prvenec z naslovom Gretin greh, na dopustu ne počiva. Za Cosmopolitan je povedala, da je pred njo nov izziv. 

Na morju namreč piše svojo drugo knjigo. "Na poletnem dopustu najraje pišem, trenutno svojo drugo knjigo, ki opisuje čas, ko je v 17. stoletju na Slovenskem kosila kuga," je povedala. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRETIN GREH (@gretin_greh)

Sprošča se v naravi

Urška Klakočar Zupančič zase sicer pravi, da ne mara pretirane vročine in premočnega sonca, zato na plažo najraje zahaja v poznih popoldanskih urah. Poleg morja pa ima rada tudi gore, saj imajo, kot pravi "tudi te svoje čare".

Predsednica državnega zbora je prepričana, da si mora vsak človek vsak dan privoščiti kak manjši užitek, da se sprosti in napolni baterije.

Instagram/gretin_greh

Kot pravi Klakočar Zupančičeva, je konjeništvo njena naravna psihoterapija, s katero si nabere moči za nove izzive, ki jo čakajo pri njenem delu. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.