J. Z. | 24. 8. 2022, 11:21

Nova fotografija Meghan Markle s slavno prijateljico: kaj sta ustvarili?

Profimedia

Nekdanja igralka je predstavila nov podkast, na katerem iskreno govori o svojem življenju. Pridružila se ji je tudi slavna športnica, s katero se tudi zasebno zelo dobro razumeta. 

Meghan Markle je predstavila nov podkast Archetypes, v katerem govori o svojem življenju in izkušnjah. V eni od epizod se ji je pridružila 40-letna teniška igralka Serena Williams, ki je pred tedni sporočila, da končuje športno kariero. 

Teniška zvezdnica je sedaj na Instagramu objavila sliko, na kateri je skupaj s štiriletno hčerko Olympio in Meghan, pri tem pa je naredila reklamo za nov podkast.

"Všeč mi je bilo, da sva z drago prijateljico Mehgan za njen podkast Archetypes na Spotifyu spregovorili o pomembnih temah. Podkast že lahko poslušate, še posebej, če ste ambiciozni," je dodala. 

V prvi epizodi sta zveznici govorili o dvojnih standardih v družbi in o tem, kako družba obravnava ženske, ki zasledujejo svoje sanje. 

Profimedia

Meghan je v podkastu dejala, da so nune v katoliški šoli, ki jo je obiskovala v Los Angelesu, vedno spodbujale učenke, da sledijo svojemu srcu. 

"Sporočilo meni in mojim sošolkam je bilo jasno: naša prihodnost je bila brezmejna," je dodala.

Prijateljici že dolga leta

Zvezdnici sta dobri prijateljici že od leta 2010, ko sta se spoznali na super bowlu. Serena je bila tudi njena gostja na poroki, prav tako ni manjkala na njeni zabavi za nosečnice. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.