J. Z. | 15. 8. 2022, 10:44

Princ Harry in Meghan Markle se septembra vračata v Veliko Britanijo

Profimedia

Zakonca Sussex, ki s svojo prisotnostjo pogosto razburjata britansko kraljevo družino, bosta prihodnji mesec znova obiskala prinčevo domovino. Povabljena sta bila na prav posebna dogodka. 

Princ Harry in Meghan Markle se bosta prihodnji mesec prvič po praznovanju kraljičinega jubileja vrnila v Veliko Britanijo, kjer se bosta udeležila dveh dobrodelnih dogodkov.

Nazadnje sta bila v prinčevi domovini junija, ko sta se udeležila dogodkov ob jubileju kraljice Elizabete. Ali bosta z njima prišla tudi triletni Archie in hčerka Lilibet, stara eno leto, še ni znano. 

Njun predstavnik je sporočil, da sta vesela, da bosta lahko septembra prisotna na dobrodelnih dogodkih, ki so jima zelo pri srcu. 

Dailymail/posnetek zaslona

Napoved obiska pa je prišla le teden dni po tem, ko je Harry vložil drugo tožbo proti britanski vladi, ki mu ne želi odobriti policijskega varstva v Veliki Britaniji. Želita si, da bi bilo to varstvo plačano z davkoplačevalskim denarjem. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Spor v kraljevi družini pa se očitno poglablja. Page Six je pred časom poročal, da zakonca Sussex to leto nista bila vključena na seznam gostov za druženje na gradu Balmoral, kjer kraljica Elizabeta tradicionalno preživlja poletne počitnice. Zapletlo naj bi se pri pošiljanju vabil. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.