N. V. | 25. 7. 2022, 11:25

Nova Muskova afera: v posteljo skočil z ženo soustanovitelja Googla

Profimedia

Sedaj svojega prijatelja na kolenih prosi odpuščanja, ta pa ima zanj gluha ušesa ...

Kot poročajo številni mediji, je v javnost prišla nova afera najbogatejšega Zemljana Elona Muska, ki se je tokrat zapletel z ženo soustanovitelja Googla Sergeya Brina.

Brin je potem, ko je izvedel, da ga je žena Nicole Shanahan varala z njegovim dolgoletnim prijateljem, vložil zahtevo za ločitev.

Slednji je Musku oziroma njegovemu podjetju za električne avtomobile Tesla pomagal med finančno krizo leta 2008.

Musk naj bi ga v začetku tega leta celo na kolenih prosil odpuščanja. Brin naj bi takrat sprejel njegovo opravičilo, a kljub temu od takrat ne govorita.

Še vedno sta živela skupaj

Afera med njima naj bi se po poročanju portala Siol zgodila na umetniški razstavi Art Basel v Miamiju decembra 2021, ko se je Musk razšel s svojim takratnim dekletom Grimes.

Viri so povedali, da sta bila Brin in Shanahan takrat sicer ločena, vendar sta še vedno živela skupaj in skrbela za svojo hčer, ki se jima je rodila leta 2018.

Januarja je Brin vložil zahtevo za ločitev, razlog pa so bile "nepremostljive razlike" med njima. "Upam, da bova s Sergeyem napredovala z dostojanstvom, poštenostjo in harmonijo za dobro najinega otroka. Oba si prizadevava za to," je v začetku tega meseca povedala Shanahan.

Mu bo odpustil?

Odnos med Brinom in Muskom je zelo napet, soustanovitelj Googla pa naj bi svojim finančnim svetovalcem celo ukazal, da prodajo njegove naložbe v Muskova podjetja, med njimi tudi v Teslo, v katero je leta 2008 vložil kar 500 tisoč dolarjev.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.