J. Z. | 31. 7. 2022, 13:00

Novi posnetki razkrivajo: divje zabave princa Williama in Kate pred poroko

Profimedia

Čeprav imata tri otroke in živita na videz umirjeno življenje, pa to še ne pomeni, da si pred poroko nista dala duška. 

Britansko kraljevo družino znova razburjajo objave v medijih. V javnost je prišel videoposnetek mladega princa Williama in Kate Middleton. Pred leti so ju, še pred poroko, posneli na več zabavah, na katerih sta očitno uživala.

Video, objavljen na TikToku, ima že več kot šriti milijone ogledov. Na njem sta William in Kate, ki sta plesala s prijatelji na številnih zabavah, poroča Page Six. Večkrat so ju posneli tudi, ko sta z avtomobilom zapuščala nočne klube, pri tem pa sta bila videti nekoliko opita. 

@danideeeee1 party hard 😅 like normal young people 😊 #katemiddleton #princewilliam #duchessofcambridge #dukeofcambridge #royalfamily #fyp #royal #party ♬ Hard Times - Paramore

Uporabniki navdušeni nad njuno sproščenostjo

Pod objavo so se zvrstili komentarji, v katerih uporabniki TikToka hvalijo kraljevi par, ki se zna zabavati kot običajni ljudje. Veliko pohval je zaradi svojega videza prejela tudi Kate. 

"To izgleda kot običajen dan v mojem življenju, ko me fotografirajo moji prijatelji," je zapisal eden od komentatorjev. Drugi pa mu je šaljivo odgovoril, da je "mislil, da se nikoli nista znala zabavati".

Profimedia

Spoznala sta se v študentskih letih

Par se je spoznal leta 2022 na univerzi na Škotskem, ko sta postala tudi par. Nato sta se leta 2007 za kratek čas razšla, a se kmalu pobotala.

William je Kate zaprosil leta 2010, par pa se je naslednje leto poročil, ob tem pa so Britanci organizirali veliko slovesnost, ki je je trajala več dni. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.