A. B. | 19. 8. 2022, 11:32

Novi sanjski moški razkril, zakaj toliko časa preživi v kopalkah

Instagram/Blaž Kričej Režek
Novi sanjski moški razkril, zakaj toliko časa preživi v kopalkah (foto: Instagram/Blaž Kričej Režek)

Skrivnostni 23-letnik je tokrat vendarle razkril nekaj podrobnosti iz svojega vsakdana in pri tem z nasmeškom na obrazu zaupal tudi ...

Blaž Kričej Režek je novi sanjski moški, ki ga bomo kmalu spremljali na TV-zaslonih. O njem še zmeraj ne vemo veliko, zato je tokrat na družbenem omrežju TikTok odgovoril na vprašanje, ki so si ga zastavljale njegove mnoge sveže oboževalke: zakaj toliko časa preživi na morju? 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLAŽ KRIČEJ REŽEK (@rezekblaz)

"Zato, ker sem ..." 

23-letni Kričej Režek je na TikToku zaupal, da toliko časa preživi na morju zato, ker je skiper. "Narejene imam licence, delam tudi nove, da bom lahko upravljal še večje ladje in jahte," je pojasnil v kratkem videoposnetku. 

Kot skiper torej vozi različna morska plovila, pri čemer dodaja, da dela še "milijon drugih stvari" in popravlja vse, kar se pokvari.

"Pred kratkim sem celo moral zategniti vijak na enem izmed sončnikov, ki se je polomil zaradi močnega vetra," z nasmeškom na obrazu pove novi sanjski moški. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLAŽ KRIČEJ REŽEK (@rezekblaz)

Opisal tudi trenutno delo, ki je "nekoliko drugačno"

Čeprav je delo skiperja izjemno odgovorno, saj skrbi za varno plovbo vseh potnikov na morju, je pojasnil, da se je z lastnikom plovila dogovoril, da pot do Krka zanj ne bo le delo, temveč tudi dopust. "Ves čas zato uživam," je pri tem še dodal Kričej Režek. 

@rezekblaz Replying to @user123668476 težko povzamem vse v enem videu, z veseljem pa še kej posebaj razložim in pokažem 😉#tiktokslo #tiktokslovenija #slovenskitiktokerji #SanjskiMoski #sanjskijob #dreamjob ♬ original sound - Blaž Kričej Režek

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.