N. V. | 24. 11. 2022, 10:45

Neokusno: sanjski Blaž se je mazohistično znesel nad plišastim medvedkom (VIDEO)

Aleksandra Saša Prelesnik

"Žal mi je za vse, ki ste tole videli," je povedal v opravičilo. Videoposnetek je namreč pretresel mnoge. Predstavljal si je, da je v vlogi knjižnega junaka Christiana Greya in se znesel nad plišasto živaljo.

Dogodki v šovu Sanjski moški, pa tudi tisti, povezani z njim, zadnje tedne precej polnijo medije. Tokrat je za to poskrbel kar Blaž Kričej Režek sam, ko je na TikToku objavil videoposnetek, na katerem se mazohistično znese nad plišasto živaljo.

Video si oglejte tukaj:

Na videoposnetku plišastega medvedka najprej udari po zadnjici. "Nikoli nisem rekel, da sem prijazen fant," reče.

@rezekblaz Žal mi je za vse k ste tole vidl #fifthshadesofgrey #rezekblaz ♬ original sound - Elizabeth Proffitt

Videoposnetek je podložil z glasom lika Christiana Greya iz tretjega filma knjižne uspešnice 50 odtenkov svobode, ki pravi: "Tvoj naslednji odgovor mora biti 'ja, gospod', ali si pozabila?" Medtem plišastega medvedka še duši in mu gre s prsti čez 'ustnice'.

Burni odzivi

V 17 urah po objavi ima videoposnetek že več kot 600 deljenj in skoraj 200 komentarjev na TikToku. Medtem ko so se v komentarjih oglasili nekateri (predvsem predstavnice ženskega spola), da bi z veseljem bile na medvedkovem mestu, pa so drugi priznali, da bodo zaradi tega gotovo imeli "travme".

Določeni so ga celo pozvali, da posnetek izbriše, dokler ni prepozno. Namreč videoposnetek so dojeli kot mazohističen in neprimeren.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.