7. 7. 2022, 15:09

Svetovno znani Luka Šulić z romantično gesto obeležil pomembno obletnico

Instagram/Luka Šulić

Slovenski violončelist Luka Šulić, bolj znan kot član dua 2CELLOS, se je na poseben način poklonil ženi Tamari, s katero imata tri otroke.

Svetovno znan glasbenik Luka Šulić je ženi Tamari ob peti obletnici poroke posvetil objavo na Facebooku, v kateri je v angleškem jeziku zapisal, da je zelo velik blagoslov, da lahko svojo življenjsko pot deli z njo. 

Facebook/Luka Šulić

Šulić in nekdanja manekenka Tamara sta se poročila leta 2017, s poroko pa sta kronala dveletno zvezo. Del poročne ceremonije je potekal na enem najbolj idiličnih krajev v Sloveniji - v Kungoti blizu Maribora, kjer se nahaja znameniti srček v vinogradu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUKA 🎻 (@lukasulicworld)

Družina pred kariero 

Par je lani dobil tretjega otroka. Sinu Valu in hčerki Hani se je pridružil še mali Leo. Tamara se je odločila za porod na domu, novico o njegovem rojstvu pa je zvezdnik sporočil kar prek družbenih omrežij.  

Prav zaradi otrok pa sta Šulić in Stjepan Hauser, s katerim sestavljata svetovni znani duet 2CELLOS, svetovno kariero postavila na stranski tir.

Šulić je pred leti pojasnil, da je družina zanj temelj vsega. "Vedno sem si želel imeti otroke. Zame je glavni izziv uravnotežiti glasbeno kariero in družinsko življenje."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUKA 🎻 (@lukasulicworld)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.