L. P. | 16. 12. 2022, 11:27

Omar Naber se je odzval na novico, da naj bi bil kriv za ločitev Saše Lešnjek in Alexa Volaska

Facebook/Omar Naber

Pevec je povedal resnico o odnosu, ki ga ima z glasbenico. Odkrito je povedal tudi, v kakšnih odnosih je z Volaskom. 

Pred kratkim je medije polnila odmevna novica o tem, da se ločuje znani slovenski par, Saša Lešnjek in Alex Volasko. Kmalu zatem pa so se pojavile govorice o tretji osebi.

"Pred kratkim sem zasledil, da naj bi bil krivec za ločitev Aleksa Volaska in Saše Lešnjek jaz. Zdaj, ko sem opazil, da se te napačne informacije viralno širijo, bom zadevo hitro ustavil," je preko družbenega omrežja Facebook zapisal Omar Naber in dodal, da sta oba, tako Lešnjekova kot tudi Volasko njegova zelo dobra prijatelja.

"Pel sem jima tudi na njuni poroki. Strašansko zahrbten in nizkoten bi moral biti, da bi se po vsem tem spustil v kaj takega," je še pojasnil pevec, ki je pred časom z Lešnjakovo posnel duet.

Imel je bolečo izkušnjo

Razložil je, da sam dobro ve, kako je, če med prijatelje posežejo dekleta.
"V življenju sem že izkusil, kako je, ko med prijatelje posežejo punce, in lahko povem, da je zelo boleče in nepopravljivo. Prav zato mi kaj takega nikoli ne bi padlo na pamet, in tega ne bi storil nikoli."

Govoricam želi narediti konec

Pevec je proiložil fotografijo, ki naj bi sprožila govorice. Na njej sta z Lešnjakovo nasmejana. A kot pravi Naber, se mu fotografija niti malo ne zdi sporna, "saj imava s Sašo zelo spoštljiv medsebojni odnos. 
Te informacije blatijo Sašo, Aleksa in tudi mene. Opravičila ne pričakujem, a samo sporočam, da sam nisem niti slučajno kriv za njun razhod."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Omar Naber (@o.naber)

Dodal je, da ga je novica o ločitvi znanega para prav tako razžalostila, da obema želi vse najboljše in z njima ostaja v prijateljskih odnosih.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.