P. L. | 5. 4. 2023, 11:25

Opa, je Blaž Kričej Režek pokazal svoje dekle?

Instagram/Blaž Kričej Režek

Blaž Kričej Režek je pred kratkim razkril, da ni več samski, a je bil glede dekleta zelo skrivnosten. Zdaj je sklenil, da jo pokaže … 

Blaž Kričej Režek, ki smo ga spoznali v lanski sezoni šova Sanjski moški, je pred časom v oddaji Potep z Leo voditeljici Lei Mederal razkril, da ni več samski. O dekletu je bil zelo redkobeseden, njenega imena ni želel razkriti, dejal je, naj za zdaj ostane še skrivnost.

Razkril je, da njegova srčna izbranka prihaja iz Gorenjske, na Lejino vprašanje, kaj ga je pri njej pritegnilo, je odgovoril: "Več stvari. Je naravna lepotica, visoka, ima lepo postavo. Njen karakter … z veseljem poskusi tudi moje stvari in gre z mano kaj počet. Tako, neustrašno gre v to in je vedno za neko stvar. Uboga me (smeh)."

Instagram zgodba/Blaž Kričej Režek

Zdaj pa je Blaž očitno sklenil, da je čas, da se sestavljanka počasi sestavi skupaj. V Instagram zgodbi je delil fotografijo, na kateri je skupaj z dekletom. Tako sebi kot tudi njej je zakril obraz, a fotografija je kljub temu dovolj zgovorna, da je vzbudila veliko radovednosti.

Je to ali ni njegovo novo dekle?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.