N. Vo. | 19. 4. 2024, 19:53

Svetovno znana zvezdnica, ki je priljubljena tudi pri nas, objavila novo družinsko fotografijo (prvič pokazala hčerko)

Instagram @parishilton

Slavna dedinja je predstavila hčerko London Marilyn in sodelovanje s Sio v pesmi, ki slavi družinske vezi.

Ameriška medijska ikona Paris Hilton je na svojem Instagram profilu delila veselo novico o rojstvu hčerke, ki jo je poimenovala London Marilyn Hilton-Reum. "Že od nekdaj sem sanjala, da bi imela hčerko po imenu London," je zapisala Paris in dodala, kako hvaležna je, da je njena hčerka končno tukaj. Poleg London ima Paris skupaj s svojim možem Carterjem Reumom tudi sina Phoenixa, ki ga opisuje kot svojega angela.

Instagram @parishilton

Ob tej priložnosti je Paris prav tako napovedala izid nove, osebno obarvane pesmi, ki jo je ustvarila s priznano pevko Sio. Skladba z naslovom "Fame Won't Love You" (Slava te ne bo ljubila) opisuje, kako dragocene so za njo vezi z otroki, možem in družino, v primerjavi z vsem ostalim na svetu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

"To je himna, ki vas bo spodbudila, da še bolj cenite svoje najsvetejše odnose - bodisi z družino, prijatelji ali samim seboj," je zapisala Hiltonova. Pesem je že na voljo in Hiltonova je svoje oboževalce tudi spodbudila k poslušanju. Fotografije, ki jih je objavila, pa so nastale ob snemanju videospota za novo pesem.

Novo na Metroplay: "Ne biti cringe" | N1 podkast s Suzano Lovec