P. L. | 10. 9. 2022, 09:00

Patricia Pangeršič bo postala mamica, nosečniškega trebuščka pa ni opaziti. Kaj se dogaja?

Osebni arhiv Patricie Pangeršič

Razkrila nam je, da bo že februarja naslednje leto postala mamica. Trebušček se ji sicer še nič kaj ne pozna, o čemer je tudi spregovorila za nas.

Osebna trenerka, spletna vplivnica in fatalna ženska Patricia Pangeršič je pred dnevi na Instagramu razkrila, da bo postala mamica. Za veselo novico je najprej izvedel njen srčni izbranec, ki pa ga je obestila kar prek SMS-a:

"Za nosečnost sem izvedela 8. junija. Sem pa že kar nekaj dni slutila, da se nekaj dogaja, saj nisem imela tistih klasičnih predmenstrualnih simptomov. Bila sem noro napihnjena in utrujena - toliko, kot drugače nisem nikoli. 8 .junija sem bila na kolesarjenju z Deželakom in ko sem prišla domov, sem si rekla: 'Nič, najboljše, da preverim, če se res nekaj dogaja …' Naredila sem test in zagledala dve črtici. Ena je bila najprej zelo slabo vidna, tako da sem dragemu takoj poslala SMS, koliko črtic vidi (smeh) in mu tako praktično tudi sporočila to veselo novico. Bila sem čisto preveč srečna in neučakana, da bi se lahko zadržala in mu pripravila kakšno presenečenje."

osebni arhiv

Nosečniška slabost je končno mimo

"Zdaj nosečnost poteka super (kam naj potrkam?) in končno se spet jaz počutim jaz - več imam energije, ni mi več slabo … Prvi meseci pa so bili kar naporni. Od nekje šestega do 12. tedna sem imela konstantne slabosti in bila sem zelo utrujena. Prej nisem bila vajena popoldanskega počitka, v tistem času pa jih je bilo kar nekaj, a sem bila kljub vsemu še vedno zelo utrujena in brez energije. Tudi slabost je bila prisotna praktično ves dan. Me je pa hkrati ta slabost ves čas pomirjala, da se očitno dogajajo stvari v pravi smeri … po najini zadnji izkušnji (imela je spontani splav, op. a.) sem je bila, kakorkoli se tole sliši, kar nekako vesela," je razkrila za Metropolitan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patricia Pangersic (@patricia_pangersic)

Polovica nosečnosti je že za njo, a trebuščka še ni

"Velika večina se odloči, da novičko javno deli takrat, ko se začne poznati trebušček oz. po nuhalni … No, ker ga pri meni še vedno ni kaj dosti (videti je le, kot da sem se mogoče malenkost preveč najedla), nisem čutila tega pritiska, da moram novico že deliti," je še povedala, hkrati pa potrdila, da je že na začetku petega meseca nosečnosti. Za zdaj nosečniških oblačil še ne potrebuje.

"S partnerjem sva zelo uživala v teh mesecih, ko sva za nosečnost vedela samo midva, najini prijatelji, družina … je bilo eno tako posebno obdobje. Zdaj pa sva rekla, da je čas, da poveva. Raje midva, kot da bi se začele pojavljati neke govorice."

Dojenček bo prijokal februarja naslednje leto

"Spol je že od nuhalne naprej zapisan v kuverti in ginekologinja je bila povsem prepričana, kaj je (smeh). Midva pa spola še ne veva, saj bova za najine najbližje organizirala piknik, na katerem bomo vsi izvedeli spol," nam je za konec še zaupala srečna mamica.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.