J. B. | 9. 12. 2022, 14:02

Petar Grašo in Dino Rađa ljubimca?! Košarkarjeva žena razkrila vse: "Govorili so, da sem končala na psihiatriji"

Instagram/Dino Rađa/Petar Grašo/fotomontaža

Eden je blestel pod košarkarskimi koši, drugi je ustvaril sila uspešno kariero na glasbenih odrih, skupaj pa ... Sta res skakala med rjuhe? Zdaj je vse jasno. 

Viktorija Đonlić Rađa, nekdanja mis Dalmacije, je po dolgem času spregovorila o traču, ki je pred leti pretresel Hrvaško. Nekateri tabloidni mediji so poročali, da naj bi bila vrhunski košarkar Dino Rađa in priljubljeni pevec Petar Grašo več kot zgolj dobra prijatelja. Bila naj bi celo ljubimca! Danes 45-letna nekdanja manekenka, ki se je z Rađo poročila leta 2001, je prvič pojasnila celotno ozadje neresnične zgodbe.

Trač, ki je osrečil njuno življenje

"Vse te govorice ... To je noro. Ko je v javnost prišlo, da naj bi bila Dino in Petar ljubimca, sem rekla, da bi najraje šla do tistega, ki si je govorico izmislil, in ga poljubila na roko. Tako zelo je osrečil najino skupno življenje. Kako se z Dinom še danes norčujeva iz vsega tega, je neverjetno," je kot gostja v podkastu Bodimo iskreni dejala Viktorija Đonlić Rađa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official)

"Noro, kaj vse se je tedaj govorilo. Da sem morala zaradi šoka v bolnišnico, da sem končala na psihiatriji. Resnica je, da sem bila v porodnišnici, kjer sem rodila najinega drugega sina. Toda zares sem rodila zaradi Petra Graša. Ko je govorica prišla do naju z Dinom, sva se tako norčevala, da mi je zaradi smeha odtekla voda. Tudi ginekolog je potrdil, da se je to zgodilo zaradi intenzivnega smejanja. Potem so nekateri fotoreporterji name čakali pred porodnišnico, spet drugi pa dejansko pred splitsko psihiatrijo," je dodala Splitčanka.