A. B. | 25. 7. 2022, 18:47

Petar Grašo prvič spregovoril o svoji hčerki: "Do nje sem prišel ob štirih zjutraj ..."

Instagram/Petar Grašo

Petar Grašo in njegova soproga Hana Huljić sta pred kratkim povila deklico Albo. Spregovoril je o nepozabni izkušnji in pojasnil, zakaj sta hčerki nadela prav to ime.

Hrvaški glasbenik Petar Grašo, ki je pred kratkim v eksluzivnem intervjuju za nas spregovoril o svojem družinskem življenju z izbranko Hano Huljić, je postal očka. Grašovi izbranki je podporo ob vrnitvi iz porodnišnice nudila njena mama Vjekoslava.  

Deklici, ki se je s carskim rezom rodila nekaj dni pred rokom, sta nadala ime Alba. 

Prvo fotografijo dojenčice je na Instagramu objavil Grašev dober prijatelj in nekdanji košarkar Dino Rađa. "Koliko sreče, čustev, ljubezni in solza je ta mala roka prinesla v naše življenje," je takrat na družbenem omrežju zapisal prijatelj priljubljenega hrvaškega pevca.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official)

Obiskal jo je pred velikim koncertom v Dubrovniku 

Dalmatinski pevec je za In Magazin spregovoril o tem, kako je spoznal svojo majhno navihanko: "Uspelo mi jo je poljubiti, ko sem po nastopu v Komiži ob štirih zjutraj s taksijem prihitel do njiju," je pojasnil. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Za hrvaški medij je o svoji vnukinji spregovoril tudi Tonči Huljić. Povedal je, da je Alba na svet prijokala nekaj dni prehitro, a je kljub temu vse potekalo brez težav. "Hana je bila mirna in pogumna. Znova je pokazala, da se ženske v takih situacijah dobro znajdejo." 

Zaupal je tudi, kakšno glasbo bo poslušala mala Alba 

Huljić je še pojasnil, da je poimenovala po Graševem očetu Zoranu, saj imeni v italijanščini in španščini pomenita zora oz. sončni zahod. Če bi se zakoncema rodil fantek, pa bi nosil ime Tonči, po drugem dedku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.