12. 7. 2022, 09:45

Petar Grašo zavrnil vlogo v uspešnici Igra prestolov. Zaupal nam je, zakaj

osebni arhiv Petar Grašo

Hrvaški pevec nam je v nedavnem intervjuju zaupal nekaj skrivnosti iz svojega osebnega življenja, pri tem pa nam je pojasnil tudi, ali si očita, da je zamudil eno večjih priložnosti v svojem življenju. 

46-letni Splitčan Petar Grašo nam je v ekskluzivnem intervjuju zaupal, da se z ženo Hano Huljić že pripravljata na prihod deklice, ki naj bi predvidoma prišla na svet 23. julija. Pred nastopom v Križankah, kjer bo zapel s svojim tastom Tončijem Huljićem, nam je zaupal tudi, da si kljub natrpanim in z glasbo prežetimi dnevi vzame tudi čas zase.

Čeprav sam pravi, da televizijo gleda bolj malo, je dejal, da "le kakšno serijo tu in tam, ko ima čas," vendarle pogleda." Med drugim tudi serijo Igra prestolov (Game of Thrones). 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Priložnost, ki jo je zamudil 

Grašo nam je povedal, da je v času, ko so znamenito serijo snemali v Dubrovniku, spoznal producente in igralce te serije, med drugim pa so mu ponudili tudi, da v njej nastopi:

"Ponudili so mi tudi, da se za deset sekund pojavim v enem delu, a takrat nisem imel časa. Kar danes izjemno obžalujem."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Kot je pojasnil, je ameriška fantazijska TV-serija danes njegova najljubša, ob drugih, kot je Stranger Things. Včasih si privošči tudi kriminalne serije.

Kaj vse nam je še zaupal v daljšem intervjuju, si lahko preberite v spodnjem članku.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.