Uredništvo | 17. 4. 2024, 13:20

Uganete, kdo je ta ljubka deklica s fotografije? (Gre za danes priljubljeno Slovenko)

Instagram/Nika Zorjan

Danes 31-letnica navdušuje s svojim glasom in stasom.

Deklica na fotografiji ni nihče drug kot simpatična prekmurska pevka Nika Zorjan. Ta je v zadnjih dneh obujala spomine na svoje otroštvo in med brskanjem družinskega albuma naletela na svojo fotografijo, ki jo je nato delila v svoji Instagram zgodbi.

"Lep večer vam želi mala Nika," je z besedami pospremila objavo. Kot lahko vidimo, je imela že takrat dolge skodrane lase, kamera pa jo je že od nekdaj imela rada. V preteklosti je večkrat presenetila z barvami las, saj rada eksperimentira z različnimi stili, njen nasmeh pa ostaja isti.

Instagram/Nika Zorjan

Po koncu oddaje Misija Evrovizija, kjer se je širši javnosti prvič predstavila, jo je pod svoje okrilje vzel avtor in uspešen glasbeni producent Raay, ki je v omenjeni oddaji zavzel vlogo enega od sodnikov.

"Seveda je takšno sodelovanje zame dobro z več plati. Prva sem podpisala resno poslovno pogodbo, s katero sem si zagotovila delo, razvoj in glasbeno dogajanje za nadaljnjih pet let, glede na Raayevo dosedanje delo pa seveda tudi uspešnice," je na začetku svoje kariere za revijo Story povedala Nika po tem, ko je podpisala pogodbo, ki jo je pripravila Raayeva produkcijska hiša.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan (@nikazorjan)

Njuno glasbeno sodelovanje pa je v vseh teh letih obrodila več sadov – hitov. Enaintridesetletna Prekmurka se lahko pohvali s številnimi hiti in uspešno glasbeno kariero. Pred dnevi je predstavila najnovejšo pesem Napaka, ki je bila pri njenih oboževalcih in poslušalcih odlično sprejeta.

Naj omenimo, da je videospot za pesem posnela v Budimpešti, v spotu pa je vlogo ljubimca z odliko opravil Tine Ugrin. Videospot ima v 10 dneh na YouTubu že več kot 130.000 ogledov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan (@nikazorjan)