J. Z. | 28. 7. 2022, 17:55

Ali mladina ogroža titulo najbolj seksi poslanca Prednika?

Isntagram/Damijan Zrim

Če je za najlepšega v državnem zboru dolgo veljal poslanec SD, pa se zadnje čase zdi, da več pozornosti kot on dobiva njegov mlajši sodelavec. Ta je navdušil s fotografijo s plaže.

29-letni sociolog in zgodovinar Damijan Zrim, ki je bil na aprilskih volitvah prvič izvoljen za poslanca SD v državnem zboru, si je po nekaj napornih mesecih vzel čas za počitek. Odpravil se je na dopust v Dalmacijo, kjer uživa v morskih radostih. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zrim Damijan (@damijanzrim)

Z zadnjo objavo na Instagramu je prejel številne všečke. Objavil je fotografijo, na kateri sedi na sodu na plaži, oblečem pa je v sproščeno belo srajco in rdeče kratke hlače. 

Instagram/Damijan Zrim

Sledilcem je razkril, da jadra pri otroku Murter. Objavil pa je tudi fotografijo s prikupnim psičkom, ki mu dela družbo v teh vročih dneh.

Instagram/Damijan Zrim

Izgleda, da se je na dopustu popolnoma sprostil in za nekaj časa odmislil svojo službo v parlamentu. 

Prvič v vlogi poslanca

Čeprav je bil na zadnjih parlamentarnih volitvah prvič izvoljen za poslanca, pa to ne pomeni, da nima izkušenj iz politike.

SD

Iz njegovega življenjepisa je razvidno, da je bil generalni sekretar Mladega foruma SD, delal pa je tudi kot asistent v Evropskem parlamentu

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zrim Damijan (@damijanzrim)

Preden se je odpravil na dopust pa je na Instagramu delil fotografijo, na kateri je slikan s poslanskim kolegom, prav tako poslancem SD, Janijem Prednikom.

Ta velja najbolj seksi poslanca, a marsikdo meni, da ga bo na tem mestu kmalu izpodrinil prav njegov mlajši strankarski kolega. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.