M. P. | 12. 7. 2022, 12:45

Matjaž Nemec razkril, kam se z družino odpravlja na dopust

Instagram/Matjaž Nemec

Od očetovstva do nove kariere poslanca v Evropskem parlamentu Matjažu Nemcu izzivov zadnje čase res ne manjka. Pa zna ob vsem tem tudi uživati?

Ne samo, da ga je lani maja razveselil prihod prvorojenca Maja, prav letošnjega maja se je lotil tudi novih kariernih izzivov kot poslanec v Evropskem parlamentu.

"Glede na to, da sem z delom poslanca Evropskega parlamenta začel z majem, sta bila pretekla dva meseca logistično kar zahtevna," nam je povedal slovenski politik, ki včasih kak življenjski utrinek objavi tudi na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matjaž Nemec (@matjaznemec)

O nedavnih življenjskih spremembah pravi, da je usklajevanje delovnih obveznosti med Ljubljano, Brusljem in Strasbourgom prilagodil na način, da so s partnerko Nino in sinčkom čim več skupaj.

Kratke, a užitkov polne "službene" poti

"Že dvakrat smo se v Strasbourg skupaj odpravili z avtomobilom. Pot smo izkoristili tudi za kratke, lahko rečem kar dopustniške utrinke, čeprav so ti trajali le nekaj uric ali en večer," nam je povedal evropski poslanec.

Izvedeli smo tudi, da se je mlada družinica nazadnje na poti v Strasborug ustavila ob prelepem švicarskem jezeru Lugano ter tam prenočila.

Profimedia

A najlepše je ...

Poleg obiska švicarskih jezer poletne konce tedna skušajo izkoristiti tudi za kratke potepe na obalo. Kot nam je Nemec zaupal, nameravajo tudi poletni dopust v avgustu preživeti na Hrvaškem.

"Radi raziskujemo lepe, manj obljudene plaže s senco, kjer si z nešteto kanglicami in lopatkami postavimo svojo dnevno plažno postojanko in tam uživamo drug z drugim," je povedal o trenutnem načinu dopustovanja.

Ob tem je dodal, da jim zaradi enoletnika najbolj ustreza dopustovanje blizu obmorskih mest, kjer jim je na voljo vsa potrebna infrastruktura. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matjaž Nemec (@matjaznemec)

A za češnjo na dopustniški torti vroče poletne dni radi preživljajo tudi v njegovih domačih Biljah, kjer se družinici pridruži 12-letni zlati prinašalec Maxi.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.