L. P. | 4. 1. 2024, 11:05

Se spomnite Anite in Damirja iz eksperimenta Poroka na prvi pogled? To se z njima dogaja danes

Planet TV/posnetek zaslona

Anita in Damir sta se poročila v drugi sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled, po koncu šova pa veljala za edini par, ki je ostal skupaj. Sta skupaj še danes? 

V drugi sezoni šova Poroka na prvi pogled, sta se na skupno pot eksperimenta podala tudi Damir in Anita. Med njima so iskrice preskočile že na medenih tednih, ko pa sta se vselila v skupno stanovanje, je sledil šok. 

Damir in Anita sta po šovu ostala skupaj.

Damir in Anita sta po šovu ostala skupaj.

Planet TV/posnetek zaslona

Na ceremoniji sta strokovnjakom dejala, da odhajata, zakaj sta se tako odločila, nista povsem jasno razložila.
"Bom jaz povedala. Imava super odnos. Samo, tako, no … Sva se midva raje odločila … Ja, pač," je na zadnji njuni ceremoniji dejala Anita. "Greva vsak svojo pot in odhajava," je pogovor zaključil Damir.

A ostala sta skupaj

Čeprav sta eksperiment predčasno zapustila, nista odšla vsak svojo pot, sta razkrila na zadnji ceremoniji prek videoklica.

"Po odhodu iz šova sva bila še vsak posebej, potem sva pa nekako kar počasi pristala skupaj," je na zadnji ceremoniji pojasnila Anita in dodala, da sta zdaj skupaj. "Zaljubljena, srečna, vesela."

Ker sta ob odhodu iz eksperimenta kot razlog za odhod navedla, da Anita živi na podeželju, Damir pa si življenja brez mestnega utripa ne predstavlja, je strokovnjake zanimalo, kje živita. "Trenutno sva na podeželju," je v smehu razkrila Anita.

Večerja parov.

Večerja parov.

Planet TV/posnetek zaslona

Strokovnjak Timotej jima je razkril, da sta edini par, ki je ostal skupaj, vprašal ju je, kaj bi svetovala preostalim. 
"Radi se imejte," je bil kratek in jedrnat Damir, Anita pa je dodala: "V zvezo je potrebno veliko vložiti, je veliko dela in prilagajanja. Če sta oba zato, če se oba trudita, na koncu zmaga ljubezen."

Sta še vedno skupaj?

Pred kratkim pa se je preko družbenega omrežja pojavila objava akterjev šova Poroka na prvi pogled, družili so se v znanem ljubljanskem lokalu, poleg Aleša, Anne, Vlaste in Maše, pa je bila tokrat z njimi tudi Anita. Akterji so druženje poimenovali ločenci 2. sezone, zato lahko sklepamo, da niti Damir in Anita nista več par.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord