Ž.A. | 25. 8. 2022, 11:51

Prečudovite fotografije: Sanja Grohar in njen izbranec praznujeta obletnico poroke

Ana Gregorič

Prikupen par se je pred štirimi leti poročil in njuna poroka je bila videti kot iz pravljice. Modna navdušenka in vplivnica je s fotografijami spomnila na to, kako zelo pomemben dan je to bil za njuno ljubezen.

Sanja Grohar je natanko pred štirimi leti s svojim možem Matejem Kovičem dahnila usodni da. Poročila sta se v prečudoviti Žički kartuziji. Lokacija je le še prispevala k temu, da je bila njuna poroka pravljična.

"Štiri popolna leta kot gospa Kovič," je zapisala pod fotografijo in s tem obeležila pomembno obletnico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕊𝕒𝕟𝕛𝕒 𝔾𝕣𝕠𝕙𝕒𝕣 𝕂𝕠𝕧𝕚𝕔 (@sanjagrohar)

Spomnimo, da je do poroke Sanja skrivala veselo novico: "Na koncu moje zaobljube sem naznanila, da je z nama tudi najino malo veselje in tako so za mojo nosečnost izvedeli še tisti, ki tega niso vedeli."

Za revijo Story je Sanja dejala, da ju nosečnost malce pred poroko ni presenetila, saj je bil otrok načrtovan. "Prav nič nismo spreminjali prvotnih idej za poroko. Počutim se izredno in ne samo da se ni opazilo, da sem noseča, saj se skozi obleko ni videlo – tudi plesala sem do petih zjutraj," je še dodala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕊𝕒𝕟𝕛𝕒 𝔾𝕣𝕠𝕙𝕒𝕣 𝕂𝕠𝕧𝕚𝕔 (@sanjagrohar)

Njun sinček Nicolai je sedaj že velik fant, ki šteje tri leta.

Kasneje je Sanja delila njun poročni video in ga označila kot Popoln poročni dan. 

Za revijo Story je Sanja kasneje dejala, da je bil to najlepši dan v njunem življenju. "Če bi lahko, bi ustavila čas. Želela sva, da so z nama najini najbližji, in plesali smo do jutra. Popoln dan, prelepa lokacija. Ko sem hodila proti Mateju, smo jokali vsi. Torej midva, gostje ter ekipa," je še dodala.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.