11. 6. 2022, 09:05

"Prepričana sem bila, da mi tečejo zadnje minute mojega življenja"

Aleksandra Saša Prelesnik
"Prepričana sem bila, da mi tečejo zadnje minute mojega življenja" (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)

Priljubljena igralka Gorka Berden, ki smo jo spremljali v serijah Najini mostovi in Sekirca v med, je za nas iskreno spregovorila o neprijetni izkušnji, ki ji je pošteno nagnala strah v kosti.

Na najbolj vroči in nepozabni zabavi tega tedna Magična noč ni manjkala niti svetovljanska Gorka Berden, ki se je pred več kot desetimi leti vrnila v rodno Slovenijo.

Večina jo pozna po vlogah iz priljubljenih slovenskih serij, a v zadnjem času ste jo lahko spremljali tudi ob nedeljah, saj je bila del ekipe šova preobrazb Znan obraz ima svoj glas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gorka Berden (@gorka.berden)

Kot učiteljica igre je vsem nastopajočim pomagala z nasveti in triki za še bolj prepričljive imitacije.

Po uspešnem projektu sledi zaslužen počitek, ki si ga bo simpatična igraka privoščila že zelo kmalu. Kot nam je zaupala, se bo najprej odpravila v Pariz, nato pa še na morje. Pred njo je dolgo poletje ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gorka Berden (@gorka.berden)

Pravi, da bo prosti čas dobro izkoristila, saj bo imela skoraj dva meseca časa, da napolni prazne baterije.

"Letos je res tako naneslo, da sem prosta toliko časa, kot da bi imela šolske počitnice. Zelo se veselim."

Aleksandra Saša Prelesnik

Naša kamera je na dogodku Magična noč Gorko ujela v objektiv tudi med poziranjem na vespi. Zaupala nam je, ali ima izkušnje z motorji.

"Na motorju sem se peljala enkrat in to je bilo v Parizu. Prijatelj me je po eni vaji zapeljal z ogromnim, res ogromnim motorjem domov. Šla sva po obvoznici – cesti, ki se vije okrog Pariza. Ko sva prišla na obvoznico, je močno pritisnil na plin in začel noro divjati med avtomobili," se spominja tistega dne polnega adrenalina. Ob tem še doda:

"S takšno hitrostjo, da sem bila prepričana, da mi tečejo zadnje minute mojega življenja. Močno sem se ga oklenila. Rekla sem si, če tole preživim, potem nikoli več ne grem na motor."

Aleksandra Saša Prelesnik

Ker dobro vemo, da se zarečenega kruha poje največ, se je tudi Gorka morala ugriznila v svoj jezik. "Pred približno štirimi leti, ko sem bila s fantom na Tajskem, sva si tam sposodila moped za vožnjo po otoku. Rekla sem, da mogoče je zdaj čas, da spet poskusim. In sem. Kar pogumno sem ga vozila in zadaj na sedežu je bil še moj fant."

Za konec je še razkrila, da so ji vespe noro všeč. “Če bi imela motor, bi imela vespo. Všeč mi je, ker predstavlja retro trenutek. Imela bi jo v barvi pistacije."

Na vespi se sicer še ni peljala, je pa priložnost izkoristila za poziranje in ustvarjanje novih nepozabnih spominov.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.