Ž.A. | 4. 8. 2022, 12:01

Komu priljubljeni (in samski) Žan Serčič prepeva romantično Oliverjevo pesem?

Marko Delbello Ocepek

Žan Serčič je trenutno na vrhuncu svoje glasbene kariere in čez poletje ga čaka še ogromno koncertov, na katerih bo navduševal s svojo glasbo. Vmes se je odločil za kratek poletni oddih, na katerem pa ne počiva.

Žan Serčič je izredno priljubljen glasbenik, ki je na sceno prinesel svež val glasbe s pridihom balkansko-mediteranskega temperamenta, vanj pa je uspešno vpletel še latinske ritme. A vendar obožuje tudi druge zvrsti glasbe.

Večkrat je že dejal, da je bil navdih za njegove nove uspešnice tudi razhod z dolgoletno punco, s katero je bil kar štiri leta. Za zurnal24.si je komentiral svoje trenutno ljubezensko življenje.

"Trenutno sem samski in nekako emocionalno nedostopen, saj sem polno zaseden z glasbenim ustvarjanjem. Pred časom sem se razšel z dekletom. Bilo je lepo, skupaj sva bila štiri leta, tudi živela sva že skupaj, a se je zveza pač končala, na neki točki sem rabil krila. Najin razhod je botroval tudi k temu, da sem se takrat, pred desetimi meseci, preselil v Ljubljano."

Hiter skok na morje

Pred nekaj dnevi se je javil na Instagramu in sporočil, da se odpravlja na 5-dnevni oddih na otok Pag. Že prvi dan je imel bližnje srečanje z morskim ježkom, ki mu je zadal nekaj bolečin, preostali dnevi pa so nekoliko mirnejši.

"Ujet v naravnem habitatu 😏 Morje, Oliver, senca, kitara, i boli me za sve🏝😎 Uživajte poletje, se vidimo to nedeljo 7.8. v Lenartu ❤️" je zapisal pod videoposnetkom, na katerem v rokah drži kitaro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žan Serčič (@zan.sercic)

Prepeva uspešnico Oliverja Dragojevića Sa dva zrna laznog srebra, s čimer verjetno namiguje tudi na obletnico glasbenikove smrti, ki je bila 29. julija.

Ni znano, komu je prepeval prijetno in romantično skladbo, vsekakor pa je jasno, da se ni snemal sam.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.