J. Z. | 2. 10. 2022, 10:20

Princ Harry in Meghan Markle z novim projektom znova jezita britanski kraljevi dvor

Profimedia

Strasti v kraljevi družini se očitno še ne bodo pomirile. Najmlajši kraljev sin in njegova žena razburjata z novim projektom, s katerim bosta menda zaslužila zelo veliko vsoto denarja. 

Princ Harry in Meghan Markle že nekaj časa načrtujeta dokumentarni film v sodelovanju z Netflixom, objavljen pa naj bil šele v prihodnjem letu, a pred prvo obletnico smrti kraljice Elizabete II. Po neuradnih informacijah britanskih medijev naj bi bil dogovor o snemanju dokumentarca vreden kar 100 milijonov dolarjev

Septembra 2020 je kraljevi par razkril, da sta podpisala pogodbo z Netflixom, nikoli pa nista skrivala, da si želita sodelovati v filmski in televizijski produkciji. Odkar sta v začetku lanskega leta odstopila od vseh kraljevih dolžnosti in se preselila v ZDA, se zdi, da Meghan in Harry načrtujeta popoln preobrat življenju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Sprva sta želela, da bi bil dokumentarec predvajan že decembra, po koncu pete sezone serije "Krona", ki govori o britanski kraljevi družini. A sedaj naj bi si premislila in prestavila predvajanje, saj želita nekoliko omiliti izjave o kralju Karlu in njegovi soprogi Camilli

Vir iz Hollywooda je izdal, da naj bi si princ in njegova žena želela preložiti predvajanje dokumentarca. Ta naj bi bil že dokončan, sedaj pa sta začela zavlačevati. Kaj natančno je spodbudilo Meghan in Harryja, da sta serijo preložila in ali je ozadje res počastitev smrti kraljice, ni znano.

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.