Uredništvo | 29. 5. 2024, 08:56

Princesa Catherine končno opažena v javnosti, vendar novice o njenem okrevanju niso obetavne ...

Profimedia

V zadnjih nekaj dnevih je princesa le stopila iz svojega doma.

Kate Middleton v javnosti več mesecev ni bilo na spregled, kar je med Britanci sprožilo zaskrbljenost za njeno zdravje. Valižanska princesa je namreč marca sporočila, da je zbolela za rakom, nato pa izginila. O njenem zdravju ni bilo objavljenih nobenih novic, zato so ji oboževalci začeli pošiljati sporočila, v katerih ji želijo veliko zdravja, pa tudi rože in darila.

Kot smo že poročali, se je valižanska princesa iz bolnišnice februarja vrnila domov, in sicer so jo nastanili v kočo Adelaide, kjer okreva po operaciji trebuha. Kraljevo štirisobno rezidenco si deli z možem, princem Williamom, in tremi otroki, princem Georgeem, princeso Charlotte in princem Louisom.

Aprilski sprehod v okolici doma.

Aprilski sprehod v okolici doma.

Profimedia

V zadnjih dnevih pa je princesa le stopila iz svojega doma - z družino se je odpravila ven in po opravkih, je poročala revija People. Njen tiskovni predstavnik je nato takoj opozoril, naj njenih izhodov iz hiše ne zamenjajo za njeno vrnitev k vsakdanjim opravilom, saj potrebuje princesa več časa in miru za okrevanje.

Viri, ki so blizu kraljevi družini, so razkrili, da je njen koledar kraljevih dolžnosti za leto 2024 povsem prazen, vendar pa to ne pomeni, da je ne bomo videli na kakšnem dogodku, če se bo počutila bolje.

Novo na Metroplay: Pri pop petju lahko gre več 'narobe' kot pa pri zboru | Ana Praznik in Urška Bernik