P. L. | 30. 9. 2022, 12:30

Redki spomin iz otroštva, ki ga je Andrea pripravljena deliti z javnostjo, vas bo presenetil

Voyo/posnetek zaslona

Opisala je, kakšno je bilo njeno otroštvo, tega, kar nam je zaupala o svojem očetu, ne ve še nihče. 

Tekmovalka letošnjega šova Kmetija je že pred časom v šovu razkrila, da je imela zelo težko otroštvo. Ker se je rodila kot interspolna oseba in ker je čutila, da je ženska, je njen oče ni nikoli sprejel. A kljub temu je Andrea s svojo družino bivala pod isto streho do svojega 17. leta.

Z očetom nista nikoli našla skupnega jezika, a čeprav je bilo otroštvo zanjo zelo žalostno, se spominja tudi lepih trenutkov.

posnetek zaslona

"Živeli smo na manjši kmetiji, kmečka opravila mi zato niso tuja," je povedala za Metropolitan in dodala: "V bistvu sem bila bolj kot ne prisiljena, da se vsega naučim. Doma ni bilo razlike med moškimi in ženskami, vsi smo morali delati."

Že v otroštvu se je naučila sekati drva, molsti krave, skrbeti za kokoši, vse to pa ji je še kako prav prišlo v šovu Kmetija.

V otroštvu ni bilo vse črno

Andrea je do danes o otroštvu povedala bolj malo, kar pa je, ni bilo prijetno. Njen oče je bil nasilen, a kljub temu pravi, da so bili tudi lepi trenutki, ki se jih rada spominja še danes.

"Bili so tudi lepi trenutki, ko oče ni bil nasilen. Takrat je veliko truda vložil v to, da je nas, svoje otroke, učil za življenje. Želel si je, da bi odrasli v zrele in poštene osebe. A žal se tega ni znal lotiti na pravi način," nam je pojasnila in povedala, da so tako ona kot njeni sorojenci imeli dolgo časa težave s samozavestjo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.