P. L. | 22. 9. 2022, 06:30

Renata Bohinc (nekdanja žena Primoža Peterke) nam je razkrila, da je poročena! Priznamo, njen odgovor nas je zelo presenetil

Tjaša Eledhwen
Renata Bohinc (nekdanja žena Primoža Peterke) nam je razkrila, da je poročena! Priznamo, njen odgovor nas je zelo presenetil (foto: Tjaša Eledhwen)

Nekdanja manekenka in mamica treh otrok je s fotografijo, na kateri je v čudoviti poročni obleki, vzbudila pozornost. Še večje presenečenje pa je njeno priznanje.

Nekdanja manekenka, mis Slovenije in nekdanja žena nekoč vrhunskega skakalca Primoža Peterke, Renata Bohinc v zadnjem času vse pogosteje navdušuje s fotografijami, ki jih dodaja na Instagram. Tokrat je pritegnila pozornost številnih spletnih oboževalcev s fotografijama, na katerih je v čudoviti poročni obleki.

Ker nas je zanimalo, ali morda s tem na kaj namiguje, smo jo poklicali.

"Fotografije, na katerih sem v poročni obleki, so nastale že maja. Snemali smo v Solinah, spomnim se, da je bil zares čudovit sončni zahod," je pojasnila za Metropolitan in razložila, da so fotografije nastale za promocijski namen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Bohinc (@bohincrenata)

Na vprašanje, če še kdaj razmišlja o poroki in če bi ponovno dahnila usodni da, je odgovorila: "Mah, jaz sem že poročena ... z življenjem! Da bi se pa še kdaj? Hm, ne vem, nikoli ne veš, kaj ti bo življenje prineslo."

V smehu je sklenila, da zato raje ne bo rekla nič konkretnega. "Za zdaj ne," je dodala.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.